PROČITAJTE

Porodica iznad svega: Eva Mendez otkrila zašto se ne vraća glumi i oduševila majke širom sveta! (FOTO)

Eva Mendez ne želi da se vrati glumi, barem ne još neko vreme, jer ne može da zamisli da se na tren odvoji od svoje dece. A iako je majka već četiri godine, smatra da su deca još uvek mala da bi ih samo tako prepustila drugima. Njena su razmišljanja nedavno oduševila mnoge obožavatelje, posebno žensku populaciju…

Vaše dete & vi
Autor:
Eva Mendez i Rajan Gosling, Foto: Profimedia

Lepu američku glumicu i model, 44-godišnju Evu Mendez već duže vreme nismo mogli da gledamo na malim ekranima, a čini se da će tako i ostati još neko vreme. Naime, glumica se u potpunosti posvetila odgajanju svojih devojčica, dvogodišnjoj Amadi i četvorogodišnjoj Esmeraldi koje je dobila u srećnom braku s kolegom, glumcem Rajanom Goslingom.

 

Par inače važi kao jedan od tajnovitih među holivudskim parovima, a to je samo još jedan dokaz koliko su se oboje u poslednje vreme uspeli da se odvoje od javnosti i posvetili se porodičnom životu.

 

Eva i Rajan su se venčali 2011. godine, a upravo je porodica razlog zbog kojeg lepu glumicu ne viđamo često niti je, zbog njih, poslednjih godina prihvatala uloge, a o svemu se nedavno obratila javnosti, kad je potvrdila da joj trenutno odgovara samo uloga majke. I da se zbog toga još neće vraćati glumačkom poslu.

 

Žene joj zavide, muškarci luduju za njom: Ovako se sama neguje Eva Mendez! (RECEPT)

foto: Profimedia

"Kad bih počela da radim, to bi značilo da budem daleko od svojih ćerki", izjavila je, ali i priznala da je zapravo užasno opsednuta svojom decom i da ne želi da ih napušta.

 

"One možda više nisu toliko male, ali za mene su i dalje malene da bih ih ostavljala nekome na duže vreme, ma koliko god ponekad bilo teško izdržati i samo u toj ulozi majke", otvorila se glumica priznavši da odgajanje nije lagana stvar, ali iako nije nova u ‘majčinstvu’ još se uvek se prilagođava i još uvek uči.

 

Srećom, ima i potpunu podršku svog sedam godina mlađeg supruga koji u svemu pomaže, baš kao i njihove porodice, ali uz svu pomoć Eva Mendez ipak radije bira da bude uz njih celo vreme.

 

Čak i kad nije s njima, kaže, uvek ih zastupa. Uvek su joj samo one na pameti, pa su joj zato svi trenutni ciljevi vezani za njih, što je dodatno objasnila i time razgalila javnost, posebno "majčinsku" populaciju: ‘Ja sam nečija majka i trebam da postupam u skladu s tim. Priznajem da osećam snažniji pritisak javnosti otkako sam postala majka, ali to je dobar pritisak koji je pozitivno delovao na moj život’.

 

I zato se još jedno vreme sigurno neće vraćati glumi.

 

Eva Mendez i Rajan Gosling: Proslavili godišnjicu na najzabavnijem mestu na svetu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...