Pogledajte

Eva Mendez i Rajan Gosling: Proslavili godišnjicu na najzabavnijem mestu na svetu! (FOTO)

Zabavni park za holivudski par ima posebno mesto jer su se upravo tu pre šest godina javno poljubili i svetu otkrili svoju ljubavnu vezu
Vip priča
12:14h Autor: ,
Eva Mendez i Rajan Gosling: Proslavili godišnjicu na najzabavnijem mestu na svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Par se nakon rođenja dece retko mogao videti u javnosti budući da se trude da zadrže privatnost. Ipak, 30 – godišnji Rajan Gosling i njegova sedam godina starija odabranica Eva Mendez u subotu su se napokon ohrabrili i ležerno odeveni izašli na sastanak – i to na jedan malo drugačiji

Mesto na kojem će se posvetiti samo jedno drugom, Eva Mendez i Rajan Gosling simbolično su odabrali Diznilend u kojem su se poput pravih avanturista vozili brzim vozom i uživali u mnogim drugim uzbudljivim sadržajima.

Niko nije hteo da glumi muški lik u Beležnici: Evo zašto!

A post shared by ET Canada (@etcanada) on Aug 9, 2017 at 12:23pm PDT

Takođe, nisu zaobišli ni prodavnicu sa suvenirima u kojoj su kupili brojne figurice i igračke malenim ćerkama, dvogodišnjoj Esmeraldi i jednogodišnjoj Amadi.

Eva je u jednom intervjuu izjavila kako ju je majčinstvo potpuno promenilo, kako emotivno tako i fizički.

Pre je bila jako opterećena izgledom, a danas je nakon rođenja dece i nekoliko kilograma viška ne zanimaju površne stvari.

I šta onda ako više nikad ne stanem u omiljene farmerice. Koga to zanima? – rekla je iskrena Eva za američki časopis ne skrivajući koliko ju je majčinstvo beskrajno promenilo.

Moderan dokaz ljubavi: Rajan Gosling istetovirao ime svoje ćerke na ruci

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs