pogledajte

Ralf Loren proslavio 50 godina karijere: Neverovatan događaj okupio zvezde sa A liste! (FOTO, VIDEO)

‘Ja ne dizajniram odeću, ja dizajniram snove’, slavna je i rado citirana rečenica legendarnog Ralfa Lorena. I zaista to i radi, na veselje svih zaljubljenika u modu, punih 50 godina.

Moda
12:56h Autor:
Ralf Loren proslavio 50 godina karijere: Neverovatan događaj okupio zvezde sa A liste! (FOTO, VIDEO)
Ralf Loren, Foto: Profimedia

Ko bi mogao da zamisli da će trgovački putnik, koji je pozajmio prvi novac kako bi osnovao kompaniju, postati sinonim za ostvarenje američkog sna. Kako bilo, jedan od najbogatijih ljudi na svetu kaže kako je od života dobio sve što je hteo i kako su mu najvažniji porodica i odnosi s bliskim ljudima.

U jednom intervjuu modni otac Velikog Getsbija izjavio je: ‘Odavno sam shvatio da je moje najveće bogatstvo u odnosu koji sam izgradio sa suprugom i decom. To, uz zdravlje, nema cenu. Na sve ostalo možete obesiti ceduljicu s nekom cifrom’.

#Icon #RL50 #Style #Charisma @ralphlauren

A post shared by R O B E R T L E E (@sir.robert.lee) on

Ne želimo ni da razmišljamo koja cifra bi pisala na ceduljici nakon slavlja u čast Lorenovih 50 godina karijere na znamenitoj terasi Bethesda, s pogledom na jezero u Njujorškom Central Parku. Bečki valcer, velika platna s projekcijama svih njegovih kampanja, modna revija, najpoznatija imena iz sveta šoubiznisa… Kao u snovima. Koje ipak niko ne dizajnira tako dobro kao on!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs