obavezno pročitajte

Džon Bon Džovi uživa u ljubavi sa istom ženom 40 godina: Netipična životna priča legendarnog rokera! (FOTO)

Legandarni muzičar Džon Bon Džovi nekada je palio i žario svetskom rok scenom, a sada se odlučio za potpuni zaokret u karijeri. Iako će cinici pomisliti da je njegov novi poslovni poduhvat prirodan nastavak žestokog "rock’n’rool" načina života, markantni zavodnik svoje lude dane je ostavio tamo gde im je i mesto – u prošlosti. Čemu se posvetio i u čijem društvu najviše uživa, proverite u nastavku…

Vip roditelji
10:44h Autor:
Džon Bon Džovi uživa u ljubavi sa istom ženom 40 godina: Netipična životna priča legendarnog rokera! (FOTO)
Džon Bb Džovi sa porodicom, Foto: Profimedia

Kultni roker Džon Bon Džovi nekada je osvajao ženska srca svojim muzičkim hitovima ali i markantnim izgledom, a danas je 56-godišnji muzičar uzorni otac dvoje dece i predani suprug. Jedan je od retkih rok zvezda uz čiji se brak nisu vezali skandali ni preljube, a svoju suprugu Doroteu Harli je upoznao još u školskoj klupi.

Iza najlepšeg osmeha krije se velika tuga: Kao mlada izgubila roditelje, sestra izvršila samoubistvo! (FOTO)

foto: Profimedia

Svoju ljubav su ovekovečili sudonosnim "da" još 1989. godine, a danas su ponosni roditelji 24 – godišnje ćerke Stefani Rouz i 23-godišnjeg sina Džesija. Upravo je sa svojim sinom Bon Džovi je odlučio da osnuje svoj brend pa se okušao u proizvodnji vina – tačnije "roséa". Ipak, muzičar je odlučio da potraži i savet stručnjaka, pa je u zahtevan posao krenuo u saradnji sa slavnim francuskim konsultantom Žerardom Bertrandom.

Najlepša ljubavna priča sa najtragičnijim krajem: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu! (FOTO)

foto: Profimedia

"Iako imam posao koji obožavam i radujem se poslu sa bendom, raditi sa svojom porodicom je nešto što me čini srećnim", izjavio je slavni roker i dodao da se vino odlično prodaje u Americi. Vino "Diving Into Hampton Water" odmah je osvojilo mnoge zagrižene ljubitelje vina, a predstavljeno je u Versaćevoj palati.

Iako mnogi smatraju da je proizvodnja "roséa" izvorna ideja poznatog pevača, prava ideja došla je od njegovog sina pa tako Džon Bon Džovi zapravo radi za – njega. Topla porodična priča priča ovime se pretočila u posao pun zadovoljstva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs