Porodica na prvom mestu

Adrijana Lima raskinula sa dečkom: Evo kakvu je snažnu poruku poslala! (FOTO)

Supermodel Adrijana Lima i turski pisac Matin Hara više nisu zajedno. U poslednjoj objavi otkrila je kako se oseća ovih dana, nakon raskida

Šuška se
22:51h Autor:
Adrijana Lima raskinula sa dečkom: Evo kakvu je snažnu poruku poslala! (FOTO)
Foto: Instagram / adrianalima

Još od početka romanse, kada su se pojavile njihove zajedničke fotografije, manekenka Adrijana Lima nije želela da krije svoju novu vezu sa turskim piscem Metinom Harom.

Njih dvoje su provodili dosta vremena zajedno, a deliće intime redovno su nam otkrivali na društvenim mrežama.

Adrijana Lima uhvaćena na delu: Strasni poljubac sa novim dečkom! (VIDEO)

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on

Ipak, mnogima je bilo čudno to što je Lima poslednju fotografiju svog izabranika objavila u novembru, kada je otkrila da su već pet meseci zajedno, te da je pronašla pravu ljubav.

A post shared by Metin Hara (@metinhara) on

Pored toga, bivša supruga našeg proslavljenog košarkaša Marka Jarića gotovo ceo februar provela je u Brazilu, gde je uživala na čuvenom festivalu u Riju sa prijateljicama. Metin nije bio deo njenog društva, što je pokrenulo spekulacije o raskidu.

Marko Jarić uhvaćen sa novom devojkom: Zgodna brineta parira Adrijani Limi! (FOTO)

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Iako se nije izjašnjavala, te ni potvrdila ni demantovala priče o raskidu, Adrijanina poslednja objava je otkrila koliko je ona snažna žena, ali i kako se oseća u danima nakon raskida. Ona je utehu našla u svojoj porodici koja joj, kako kaže, predstavlja njenu sreću.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

"Najveći poklon, porodica... osmeh... osmeh ljudi koje voliš. Ova fotografija govori sve, u mom svetu postoji jedna kraljica, a njeno ime je Julija, moja inspiracija, 98 godina mudrosti... Moj izvor mudrosti...", napisala je lepa Brazilka ispod fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs