PROČITAJTE

Metju Mekonahi se pohvalio svojim roditeljskim tehnikama: Mi stvarno rasturamo! (FOTO)

Da je tata od formata dokazao je već mnogo puta, a čini se da je popularni holivudski glumac Metju Mekonahi i sam itekako svestan svoje roditeljske veštine, i zato njima ne prestaje da se hvali u javnosti. Ako želite da znate da li se njegove tehnike bolje od vaših, proverite, možda nešto novo i naučite…

Vaše dete & vi
Autor:
Metju Mekonahi se pohvalio svojim roditeljskim tehnikama: Mi stvarno rasturamo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Reč je o popularnom holivudskom lepotanu, 48-godišnjem Metjuu Mekonahiju, ocem troje dece koje je dobio u braku sa suprugom, 36-godišnjim brazilskim modelom Kamillom Alves.

Iako su ga pre lepe Brazilke spajali s brojnim imenima svetskih lepotica, Metju Mekonahi još od 2006. godine ljubi samo nju.

Zabavaljali su se šest godina pre braka, u koji su stupili 2012. godine, a u srećnoj vezi rodilo se njihovih troje dece. Dva sina i ćerka; 10-godišnji Levi, osmogodišnja Vida i petogodišnji Livingston.

⁦⁩⁦

A post shared by Matthew McConaughey (@matthewmacconaughey) on

A par ih, kako je medijima nedavno ispričao slavni glumac, odgajaju u duhu moralne tradicije, iako imaju prilično ‘mešovit’ pristup kad je reč o vaspitanju.

Sudeći prema njegovim rečima, Metju je kao otac više onaj koji dozvoljava, dok majka Kamila malo više pazi na disciplinu, a kad spoje snage to je onda dobitna kombinacija koja najviše uči, ali i usrećuje njihovu decu.

‘S troje dece situacija uvek može biti blago haotična, ali dok imamo temelje koji nam daju smernice da decu vaspitamo po istoj moralnoj liniji, tada deci ni ne treba mnogo zabrana niti popuštanja. Tada se sve odvija prema zamišljenom planu po kojem svako dete ima pravo na svoj izbor. Kad shvatite da kao par delite slične životne vrednosti, a onda shvatite i da su deca, koliko god delite isti DNK, zapravo totalno različita od nas. I to je u redu, u tome im se mora popustiti, da budu svoji i da se uvek trude da budu svoji, a kako su svaki dan sve stariji i zreliji, sve više vidimo koliko su toga dobrog već upili od nas.

Možemo ih mi gurati i usmeravati, ali je najbolje pustiti ih da svoj put nađu sami’, ispričao je.

A naravno, u takvom je opuštenom vaspitanju i život znatno ugodniji, a iako rastu i njihov je trojac u dubini duše tipičan dečji trojac koji se najviše veseli malim porodičnim stvarima.

Petkom na primer, otkrio je zgodni tata,‘obavezno imamo filmsku, pica noć, kojoj se klinci najviše raduju jer tih noći obično ostanu da spavaju svi zajedno u krevetu’.

Kao prava opuštena porodica.

Životna priča najveće španske zavodnice: Ona je bila razlog raspada njegovog braka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs