ljubavna priča Karle Bruni i Nikolasa Sarkozija

Bila u vezi sa Mik Džegerom i Donaldom Trampom: Zavela predsednika, postala prva dama Francuske! (FOTO)

Na današnji dan pre tačno deset godina tadašnji predsednik Francuske, Nikolas Sarkozi i bivša manekenka Karla Bruni, venčali su se u Jelisejskoj palati, a u istoriju je ušla i činjenica kako je reč o prvom predsedniku u istoriji francuske republike, koji se oženio tokom svog mandata

Vip priča
Autor:
Bila u vezi sa Mik Džegerom i Donaldom Trampom: Zavela predsednika, postala prva dama Francuske! (FOTO)
Karla Bruni i Nikolas Sarkozi, Foto: Profimedia

Ali, ljubav ne pita. I nije to jedina zanimljivost ove intrigantne ljubavne priče.

Sarkoziju je to bila treća poseta matičaru, Karli Bruni druga. Do njihovog upoznavanja o njemu se govorilo da je najveći zavodnik, a o njoj da je nezasiti "ženski Don Žuan". Svi su im prognozirali kratki ljubavni vek. Možda je zato upravo danas 50 – godišnja Karla Bruni fotografijom pokazala kako je izgledalo venčanje koje se desilo svega dva meseca posle njihovog upoznavanja. I time poslala moćnu poruku dežurnim dušobrižnicima.

Uspešna kantautorica i francuski političar upoznali su se u novembru 2006. godine na jednom primanju, nekoliko nedelja nakon što se predsednik razveo od svoje druge supruge Sesilije Siganer - Albeniz sa kojom je u braku 11 godina.

Karla i Sarkozi već su 14. decembra javno obelodanili svoju vezu, fotografisajući se u francuskom Diznilendu, a svetski mediji bukvalno su se pomamili za fotografijama para, koji je tadašnje božićne praznike proveo u Egiptu.

Životna priča najkontroverznije manekenke 90-tih: Ostao je pokošen njenom lepotom! (FOTO)

Nikolas Sarkozi je na čelu zemlje bio je od 2007. do 2012. Godine.

Njegova prva odabranica bila je Mari Dominik Kulioli kojom se oženio 1982. godine. U braku, koji je trajao sve do 1996. godine, dobili su dvoje dece. Rastali su se zbog lepe Sesilije. Ona je, takođe, ostavila svog supruga kako bi bila sa Sarkozijem, ali je to učinila još 80-ih. Sarkozi ju je napokon zaprosio 1996. godine, a uskoro su postali roditelji – sina. I kad su svi mislili da se Sarkozi napokon skrasio u život mu je 2008. godine ušla Karla Bruni. Zbog nje je ostavio svoju drugu suprugu, a Karlu zaprosio samo dva meseca nakon što su se upoznali.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

Tada je njegov ljubavni život bio top tema svetskih medija. 2011. godine dobili su ćerku, kojoj su dali ime Džulija. To je prva devojčica u porodici, Nikolas iz prethodnih brakova ima tri sina, a Karla jednog.

Ali i ljubavna istorija kantautorice i bivšeg top modela je impresivna. U svojim je dvadesetima nekoliko puta raskidala i mirila se s legendarnim pevačem Mikom Džegerom, a na listi njenih slavnih ljubavnika našli su se i američki milijarder Donald Tramp, glumačka zvezda, oskarovac Kevin Kostner kao i britanski muzičar Erik Klapton sa kojim je godinama bila u vezi.

– Monogamna sam s vremena na vreme, ali draže su mi poligamija i poliandrija. Ljubav traje dugo, a strastvena želja samo dve ili tri nedelje – izjavila je pre deset godina za magazin "Figaro", nekoliko meseci pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, 63 – godišnjeg Nikolasa Sarkozija. Čvrstom su ljubavlju utišali sve zlonamerne jezike koji su svojevremeno komentarisali njihovu razliku u godinama, visini i životnom stilu.

Slavni muzičari u ljubavnom trouglu: Voleli iste žene koje su im pomutile um! (FOTO, VIDEO)

"Ova fotografija je snimljena ubrzo nakon našeg venčanja neverovatno talentovane Eni Libovic", napisla je Karla Bruni ispod fotografije kojom je suprugu (i sebi) čestitala deset godina ljubavi i vernosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs