Saveti latino dive

Dženifer Lopez: Svi muškarci vole kada smo svoje i prirodne! (FOTO)

Latino diva Dženifer Lopez poslednjih godinu dana, od kako je u vezi s penzionisanim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom, blista posebnim sjajem. Ne postoji situacija u kojoj ovu lepoticu možemo da zateknemo nedoteranu, a sada je otkrila i čime svaki put iznova zavodi svog voljenog muškarca

Star look
Autor:
Dženifer Lopez: Svi muškarci vole kada smo svoje i prirodne! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Svojim se upečatljivim stajlinzima Dženifer Lopez neretko našla na listama najbolje odevenih Holivudskih lepotica. Ljubav prema skupocenim krpicama i doterivanju nikada nije krila, a poslednjih meseci od kako joj ide i na ljubavnom planu, latino diva naprosto blista.

Na ovonedeljnom predstavljanju nove prolećne kolekcije modne kuće "Guess", čije je Dženifer zaštitno lice već dugi niz godina, 48-godišnjakinja se pojavila sa svojim dečkom Aleksom Rodrigezom.

Verna italijanskom brendu: Dženifer Lopez u provokativnoj Versaće haljini! (FOTO)

A post shared by @jlo.lovers__ on

U pripijenoj haljini od satena, svetlo plave boje pevačica i glumica istakla je sve svoje atribute, a onda priznala i kako joj je kao inspiracija poslužila vremešna glumica Barbara Streisend.

3 ljubavne greške Dženifer Lopez koje stalno ponavlja: Ovo nikako ne treba da radite!

A post shared by a y a n n a (@ayannajlover) on

Iako je na crvenom tepihu i u javnim nastupima uvek gledamo u glamuroznim izdanjima, Dženifer u slobodno vreme najradije nosi ležernu odeću, koja se, priznaje, najviše sviđa i Aleksu.

"On voli kada imam svoju prirodnu kovrčavu kosu i kada nemam previše šminke. Zapravo, to se svim muškarcima više sviđa - vole kada smo svoje i prirodne", istakla je za američke tabloide preplanula latino diva, a onda se osvrnula i na to kako sama vidi svoj stil.

"Pokušavam da se ne zaglavim previše u određenom razdoblju i trendovima, a u isto vreme se trudim da zadržim i sopstveni stil. Kada sam bila tinejdžerka na meni se jasno videlo da sam odrastala u Bronksu. Stalno u farmericama koje su trebale naglasiti seksepil, pa je "Guess" brend s kojim sam odrastala", rekla je Lopez​​​​​​​.

Priznala je i kako lično najviše voli da ima podignutu kosu u visoki rep, a od odeće joj je bitno da je u veselim i vedrim bojama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs