obavezno pročitajte

Tri godine od tragičnog događaja: Donesena presuda slavnom glumcu optuženom za smrt devojke! (FOTO)

Nakon mukotrpnog sudskog procesa, konačno je donesena konačna odluka

Vip priča
18:44h Autor:
Tri godine od tragičnog događaja: Donesena presuda slavnom glumcu optuženom za smrt devojke! (FOTO)
Džim Keri i Ketriona Vajt, Foto: Profimedia

Advokati 56-godišnjeg glumca Džima Kerija uspeli su da dokažu da glumac nije odgovoran za smrt bivše devojke Ketriona Vajt. Oslobođen je optužbi da ju je zarazio sa tri polno prenosive bolesti, da joj je nabavljao lekove bez recepta i davao joj kokain.

"Gospodin Keri se raduje što napokon može da nastavi sa svojim životom", rekao je glumčev advokar Rejmond Bušer.

Džim je pre nekoliko meseci podigao protivtužbu kojom želi da dokaže da porodica njegove bivše devojke samo želi da iznudi novac. U pismu koje je pre samoubistva napisala Ketriona Vajt, tadašnja devojka poznatog Holivudskog glumca i komičara, prepuno je teških i uznemirujućih optužbi. Dejli Mejl piše kako je poruka nesrećne Ketrione pronađena na njenom iPad-u, ali nije potvrđeno da li je poruka ikada poslata. Poruku su otkrili advokati njene porodice i koriste je kao dokazni materijal na sudu. U poruci je optužila Džima da ju je uvukao u život pun poroka, seksa, droge, prostitutki i optužuje ga da joj je preneo polni herpes.

Prošle godine izvršila samoubistvo: U javnost procurelo njeno oproštajno pismo! (FOTO)

foto: Profimedia

"Ti si me upoznao s kokainom, prostitutkama, psihičkim zlostavljanjem i bolestima. Učinio si i mnogo dobrih stvari za mene, ali slomio si me kao osobu. Ostala sam s tobom jer sam te volela, a ti si me odbacio nakon što si iskoristio sve dobro što je ostalo u meni. Verovatno ćeš i ovu poruku iskoristiti protiv mene. Želim da razumeš da mi je polni herpes uništio život koliko god se to tebi nevažnim činilo", napisala je u poruci.

Podsetimo, Ketriona Vajt je oduzela sebi život 28. septembra 2015. godine u svom stanu u Los Anđelesu.

Upoznao si me s kokainom, prostitutkama i bolestima: Teške optužbe bivše devojke slavnog glumca koja se ubila! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema informacijama Los Angeleške policije, čula se sa Keri je tri dana pre smrti i poslala mu SMS poruku. Mlada vizažistica ubila se koktelom tableta protiv bolova koje je ukrala Keriju.

Sahranio ljubav svog života: Držao kovčeg bivše devojke na rukama, suze tekle same! (FOTO)

foto: Reuters / Mark Blinch

Par je raskinio četiri dana pre nego što je Ketriona oduzela sebi život, a to je navodno bio okidač za tragičan čin. Devojka je ostavila i oproštajno pismo glumcu u kojem ga moli za oproštaj. Pismo je potpisala nadimkom "Dewdrop" koji joj je dao Džim Keri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs