Novi razvoj događaja

Crno mu se piše: Slavnog komičara optužili za smrt bivše devojke! (FOTO)

Glumac je koristio svoje ogromno bogatstvo i status poznate osobe kako bi ilegalno pribavio lekove na recept. Džim Keri je tada navodno pokušao da prikrije svoju uključenost, tvrdi bivši muž njegove devojke
Celebrities
04:10h Autor:
Crno mu se piše: Slavnog komičara optužili za smrt bivše devojke! (FOTO)
Foto: Beta / Richard Shotwell

Holivudski glumac Džim Keri optužen je zbog navodnog nabavljanja druge pod lažnim imenom za svoju bivšu devojku koja se prošle godine predozirala i umrla, piše BBC.

Mark Barton, otuđeni muž Kerijeve bivše partnerke Katrione Vajt, rekao je da je glumac koristio "svoje ogromno bogatstvo i status poznate osobe" kako bi ilegalno pribavio lekove na recept. Keri je tada navodno pokušao da prikrije svoju uključenost, a sada nije komentarisao ovaj razvoj događaja.

Prošle godine izvršila samoubistvo: U javnost procurelo njeno oproštajno pismo! (FOTO)

Katriona Vajt imala je 30 godina kada je pronađena mrtva usled predoziranja lekovima Ambienom, Propranololom i Percocetom, stoji u izveštaju mrtvozornika. U trenutku Vajtine smrti tvrdilo se da je bila u nestalnoj vezi s Kerijem i da su ponovo raskinuli nekoliko dana pre njene smrti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prema sudskoj tužbi podnetoj višem sudu u Los Anđelesu, Keri je drogu nabavljao pod pseudonimom "Artur King". Posle toga bi "preduzimao korake kako bi prikrio i zamaskirao svoju upletenost i odgovornost".

Barton je takođe tvrdio da je Keri Katrioni poslao "lažnu poruku" dan pre nego što je njeno telo pronađeno "s ciljem da prikrije svoje ponašanje i odgovornost za njenu smrt". U poruci se navodno interesovao gde se nalazi droga.

Barton je, osim toga, tvrdio da je Keri "kontrolisao i manipulisao" devojkom i da je putem nadzornih kamera u njenom domu nadgledao njena kretanja.

Sudska tužba je podneta prema zakonu o odgovornosti dilera droge i u sklopu tužbe traži neodređena odšteta i nadoknada troškova pogreba i advokata.

Lice anđela krije dušu đavola: Mračna tajna slavne glumice dospela u javnost! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs