Nema mira

Upoznao si me s kokainom, prostitutkama i bolestima: Teške optužbe bivše devojke slavnog glumca koja se ubila! (FOTO)

Pismo koje je napisala pre smrti javnosti je prezentovao advokat koji na sudu zastupa njenu porodicu

Vip priča
21:46h Autor:
Upoznao si me s kokainom, prostitutkama i bolestima: Teške optužbe bivše devojke slavnog glumca koja se ubila! (FOTO)
Foto: Profimedia

U pismu koje je napisala Ketriona Vajt, bivša devojka poznatog holivudskog glumca na svom Ajpedu dve godine pre samoubistva, Džim Keri je optužen da je odgovoran što je ona dobila herpes i što ju je upoznao s drogama.

Pismo kojeg je napisala pre smrti javnosti je prezentovao advokat koji na sudu zastupa njenu porodicu. U poruci Ketriona Vajt optužuje glumca da joj je uništio život, a napisala je da joj je preneo polne bolesti i da bi zbog toga trebalo da se izvini.

"Upoznao si me s kokainom, prostitutkama, psihičkim zlostavljanjem i bolestima", napisala je.

Detaljnije je opisala svoje duševno stanje: "Odbacio si me nakon što si uzeo od mene sve što je vredelo."

foto: Profimedia

"Pre tebe možda nisam imala mnogo, ali imala sam poštovanje i bila sam srećna osoba", napisala je. Nije poznato da li je Ketriona poslala pismo Keriju pre nego što je počinila samoubistvo.

U optužbi za ubistvo koju je podneo bivši suprug Ketrione, on tvrdi da je glumac nabavio vrlo opasne i u ovom slučaju smrtonosne lekove koje je kupio pod pseudonimom Artur King. Prema pisanju Variety-ja Vajt je upotrebila ove lekove za samoubistvo.

Džim Keri je podneo kontratužbu kojom ih optužuje za iznudu. Keri je opisao Ketrionu kao lepu, ali nezrelu i emocionalno nestabilnu ženu.

Prokletstvo porodice Hemingvej: Patili od teških bolesti, 5 članova izvršilo samoubistvo! (FOTO)

foto: Reuters / Mark Blinch

Keri je odbacio tvrdnju da je Vajtovoj preneo polne bolesti uz tvrdnju da je ona te bolesti već imala pre ulaska u odnos s njim. Priznao je da joj je platio određeni iznos novca da medijima ne kaže da je herpes dobila od njega. Kazao je da je njegova bivša devojka počinila samoubistvo 2015. jer je bila kriva zbog novca kojeg je pristala da uzme.

"Napravio sam grešku pre tri godine jer sam pristao na iznudu da lažne tvrdnje o meni ne bi izašle u javnost", kazao je Keri.

Majkl Avenati, koji zastupa porodicu Ketrione Vajt, za časopis People je rekao da pismo pokazuje svetu kako ju je Keri tretirao dok je bila živa i razornost njegovog neodgovornog ponašanja.

Zavela Toma Kruza i celog života krila jezivu tajnu: Teške traume slavne lepotice! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs