napunila 22 godine

Luksuzan život Olimpije od Grčke: Napunila 22 godine, troši kao luda, šuškalo se da je bila u vezi sa Harijem! FOTO)

Uživa u raskošnim putovanjima i društvu poznatih!

Vip priča
Autor:
Luksuzan život Olimpije od Grčke: Napunila 22 godine, troši kao luda, šuškalo se da je bila u vezi sa Harijem! FOTO)
Marija Olimpija od Grčke, Foto: Profimedia

Princeza Marija-Olimpia od Grčke i Danske nema tron koji je čeka. Grčka kraljevska porodica iz koje potiče vladala je tom zemljom od 1863. do 1924. pa opet od 1935. do 1973., ali onda su izgnani. Njeni baka i deda su bili poslednji vladari Grčke, kraljica En-Marie od Danske i kralj Konstantin od Grčke.

Lejdi Kiti Spenser u belom: Jednostavno, ali upečatljivo izdanje! (FOTO)

Marija-Olimpija rođena je u Njujorku i odrasla u Londonu, a ako ponovo dođe do formiranja grčke monarhije, ona bi bila šesta u redu za nasleđivanje. Ali, sudeći prema njenom raskošnom životu, takve joj komplikacije uopšte i ne trebaju.

Olimpija je danas napunila 22 godine, a već je poznata kao manekenka i druži se s bogatima i slavnima.

Ko je Kiti Spenser: Nije krila vezu sa razvedenim tajkunom, ceo svet je poredi sa princezom Dajanom! (FOTO)

Nedavno je bila na odmoru u Rimu s unukom Kita Ričardsa, Elom, u odličnim je odnosima s britanskom kraljevskom porodicom čak joj je princ Čarls kum, a jedno se vreme šuškalo da je u vezi s princom Harijem, što su oboje demantovali.

Među bliskim prijateljicama još je i Talita Nataša von Furstenberg, unuka poznate dizajnerke Dajane i nemačkog princa Egona.

Životna priča Jelisavete Karađorđević: Srbija je prezrela, preživela pravu golgotu!

Iako njena porodica formalno nema svoju državu kojom vladaju, često ih pozivaju na zvanične, državne večere pa tako Olimpija ponekad obuče gala haljinu i stavi tijaru, ali ipak više voli da živi kao i svaki drugi pripadnik milenijalske generacije - samo što ima neograničeno novca.

Olimpija je naslednica ogromnog bogatstva, a kako ga troši najbolje se vidi na njenom Instagramu.

Nedavno se našla u središtu "skandala" jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj je pokazala srednji prst. Nakon što su mnogi komentarisali kako joj to, kao princezi, ne priliči, fotografiju je izbrisala, ali ne čini se da ju je to previše uzrujalo.

Inače, celo leto posvetila je putovanju po Evropi i Americi jer je uspešno položila godinu na njujorškom koledžu za umetnost i dizajn, a obožava da provodi vreme u pradomovini, gde je na odmoru s celom porodicom - majkom Mari-Šantal Miler, ocem princem Pavlosom i mlađom braćom prinčevima Konstantin-Aleksiosom, Ahileas-Andreasom, Osiseas-Kimonom i Aristidis-Stavrosom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs