Svuda privlači pažnju

Lejdi Kiti Spenser u belom: Jednostavno, ali upečatljivo izdanje! (FOTO)

Na zabavi održanoj u italijanskoj prestolnici Kiti Spenser je ovaj put odlučila da se vodi pravilom "manje je više"

Star look
10:19h Autor:
Lejdi Kiti Spenser u belom: Jednostavno, ali upečatljivo izdanje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glamuroznu zabavu luksuznog brenda Bulgari nisu želele da propuste brojne slavne lepotice uključujući lejdi Kiti Spenser - 27-godišnju ćerku Čarlsa Spensera, mlađeg brata nikad prežaljene princeze Dajane.

Veću pažnju javnosti, Kiti Spenser dobila je prošlog meseca pojavom na venčanju britanskog princa Harija i Megan Markl, a na svečanim događanjima redovno se trudi da impresionira mnoštvo svojim ukusom za modu koji često uključuje bojama i dezenima upečatljive komade sa dizajnerskim potpisom.

Na zabavi održanoj u italijanskoj prestolnici Kiti Spenser je ovaj put odlučila da se vodi pravilom "manje je više" pojavivši se u beloj haljini sa nabranom tkaninom na području struka, mnoštvom volana i bretelama svezanim u mašnu.

Gde god da se pojavi uvek je u centru pažnje: Lepa Kiti Spenser ne mari za modna pravila! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako i priliči dolasku na zabavu jednog od najluksuznijih italijanskih brendova, Kiti je svoje izdanje zaokružila je skupocenim kompletom nakita Bulgari u znaku šarene narukvice, ogrlice i visećih minđuša koje su oplemenile frizuru nemarne punđe.

Lejdi Kiti Spenser već je dobro poznato ime u modnim krugovima, a mnogi brendovi žele da upravo njeno lice krasi kampanje njihovih novih kolekcija. Njen poslednji angažman upravo je onaj za slavnu italijansku kuću Bulgari, za čiju je liniju nakita postala i službeni ambasador.

Zasenila mladu, ali i kraljevski par: Javnost ne prestaje da se oduševljava bratanicom princeze Dajane! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok joj na poslovnom planu cvetaju ruže, isto se ne može reći za njen ljubavni život. Nakon što je prošle godine prekinula četvorogodišnju romansu s 45- godišnjim italijanskim preduzetnikom Nikolom Baratierijem di San Pietrom, Kiti Spenser je i dalje sama.

"Niko od mojih bivših momaka nije bio Englez, a nijedan od njih nije bio dobar za mene. Možda je došlo vreme za Engleza", svojevremeno je prokomentarisala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs