OČARALA POJAVOM

Zasenila mladu, ali i kraljevski par: Javnost ne prestaje da se oduševljava bratanicom princeze Dajane! (FOTO)

Iako je u Velikoj Britaniji, zbog svoje lepote, ali i poznate porodice, odavno poznata, svet je Kiti Spenser upoznao tek nakon kraljevskog venčanja godine - princa Harija i Megan Markl. 27-godišnja Kiti, omiljeno je lice Dolče & Gabane i Bulgarija, u čijim je kreacijama zablistala i na poslednjem venčanju, onom svoje sestrične u britanskom Linkolnšajeru

Star look
Autor:
Zasenila mladu, ali i kraljevski par: Javnost ne prestaje da se oduševljava bratanicom princeze Dajane! (FOTO)
Kiti Spenser, Foto: Profimedia

Proteklog vikenda zanimljivo se društvo okupilo u britanskom Linkolnšajeru, gde je održano venčanje nećake princeze Dajane, Silije i Džordža Vudhausea.

Pažnju su, osim činjenice da je mlada, inače ćerka starije Dajanine sestre, Lejdi Sare, nosila istu tijaru koju je i pokojna Dajana nosila na svom venčanju, imali i trenutno najzanimljiviji članovi britanske kraljevske porodice - princ Hari i Megan Markl.

Kako je Megan Markl popravila odnos princa Harija i princa Čarlsa: Kraljevska porodica nikad nije bila ovako prisna! (FOTO)

A post shared by Jennifer (@ladydianafan) on

Ali, osim njih, i ovoga su puta oči javnosti bile uperene u prelepu Kiti Spenser, još jednu bratanicu pokojne princeze Dajane, koja je događaj ovekovječila i jednim selfijem, koji je potom objavila na svom Instagram profilu.

Kejt i Vilijam nikada neće imati ovakve fotografije: Holandska kraljevska porodica kakvu do sada nismo videli! (FOTO)

Manekenka se zahvalila i dizajneru Filipu Trejsiju, koji je bio zaslužan za neobičan šešir koji je Kiti nosila na venčanju, ali i omiljenim kreatorima za koje je ujedno i zaštitno lice, Dolče & Gabani na haljini kao i Bulgariju na luksuznom nakitu.

Objavljen snimak princa Harija i Megan iz kreveta: Kako je reagovala kraljevska porodica? (VIDEO)

A post shared by P O P V İ Z Y O N (@popvizyon) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs