Pobrkala datume

Originalna prepiska Dajane sa bliskom prijateljicom: Princeza nije ni znala kada joj je godišnjica braka!

Razmena komunikacije pismima između dve dame bila je dugo skrivana, a trenutno se nalazi na aukciji u Njujorku

Vip priča
Autor:
Originalna prepiska Dajane sa bliskom prijateljicom: Princeza nije ni znala kada joj je godišnjica braka!
Foto: Profimedia

Brak princeze Dajane i princa Čarlsa i danas izaziva mnoge kontroverze, a na tu temu su ispisane razne verzije priča. U svakom slučaju, omiljena princeza vrlo je mlada uplovila u bračnu luku i postala deo kraljevske porodice. Možda je na početku bila zaljubljena, ali ljubav prema suprugu splasnula je s godinama, a to dokazuju i pisma koja su trenutno na aukciji.

U emotivnim ličnom pismima koje je slala prijateljici i tadašnjoj urednici britanskog Voga, Elizabet Tilberis, nesrećno preminula princeza Dajana otkrila je mnogo toga o svome odnosu sa suprugom Čarlsom.

Mnogi misle da bi joj ovo spasilo život: Nakon razvoda, princeza Dajana ostala bez nečeg jako važnog!

foto: Profimedia

Razmena komunikacije pismima između dve dame bila je dugo skrivana, a trenutno se nalazi na aukciji u Njujorku. Tom prilikom je otkriven i sadržaj pisama.

Nedugo nakon njenog famoznog snimanja za Vog povodom 30. rođendana, princeza Dajana je timu iz modnog magazina zahvalila na sjajnom iskustvu.

"Opustili ste me, osećam se relaksirano okružena s vama. Hvala vam što uvek mislite na mene", započela je Dajana u jednom svom pismu elegantnim rukopisom.

Princeza Dajana je u javnosti uvek išla pognute glave: Razlog je konačno otkriven!

1 / 3 Foto: Profimedia

U drugom pismu nastalom u martu1991. godine, omiljena princeza pak piše i o detaljima svog bračnog života, kada joj se pokrala malena greška.

"Malo me strah da neće biti objavljenih fotografija za moj rođendan. Toliko je toga trenutno u vazduhu, moj 30. rođendan i 10. godišnjica braka- osećam da je previše ove dame u medijima i to me plaši."

Stručnjaci koji su detaljno proučili sadržaje pisanih ostavština preminule princeza shvatili su da je pobrkala datume važnih godišnjica.

Naime lejdi Di rođena je 1. jula, a za princa Čarlsa udala se 29. jula.

Dejli Mejl piše da su obožavatelji i kolekcionari za ova unikatna pisma spremni da izdvoje od 5000 do 7000 dolara.

Otkrivene poslednje reči koje je princeza Dajana čula od svoje majke: Proganjale su je do kraja života!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs