Gostovala na Televiziji

Sara Ferguson bez dlake na jeziku: Progovorila šta stvarno misli o Kejt i Megan! (FOTO)

Prisetila se tada svojih dana unutar kraljevske palate, pre no što se rastala od sina kraljice Elizabete, a dotakla se i aktualnih mladih članica monarhije

Vip priča
Autor:
Sara Ferguson bez dlake na jeziku: Progovorila šta stvarno misli o Kejt i Megan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša supruga princa Endrjua i nekadašnja članica britanskog kraljevstva Sara Ferguson za britansku televiziju je govorila o današnjim vojvotkinjama Megan Markl i Kejt Midlton. Pritom je otkrila i kako bi princeza Dajana reagovala na izbor svojih snaha.

Nikada nećemo imati priliku da čujemo Dajanu kako govori o suprugama svojih sinova Vilijama i Harija, ali zato je u njeno ime progovorila njena nekadašnja jetrva i bliska prijateljica Sara Ferguson.

Sara, inače bivša supruga princa Endrjua i majka princeza Beatris i Judžin, gostovala je u sredu u televizijskoj emisiji "Good Morning Britain".

Prisetila se tada svojih dana unutar kraljevske palate, pre no što se rastala od sina kraljice Elizabete, a dotakla se i aktualnih mladih članica monarhije.

Medijum i bliska prijateljica princeze Dajane otkriva: Hari ne može ni da nasluti šta će mu Megan uraditi!

foto: Profimedia

"Dajana bi bila oduševljena svakim trenutkom s venčanja svojih sinova. Mislim da bi bila jako ponosna na njih i na njihov izbor", naglasila je Ferguson i dodala: "I dalje ne verujem gledajući kako su njeni momci lepo napredovali i u kakve su divne muškarce izrasli. Za sve to zaslužna je upravo ona. Jako mi nedostaje i često mislim na nju. Bila je moja prijateljica i uvek je znala da me nasmeje."

Iako sa suprugama princa Harija i Vilijama nema previše kontakta, smatra da su dobar odabir i da su se sjajno uklopile u kraljevstvo.

Od najboljih prijateljica do žestokih suparnica: Ovo je prava istina o odnosu princeze Dajane i Sare Ferguson! (FOTO)

foto: Reuters/Toby Melville

"Iskreno mislim da bi Dajana bila jako ponosna na Kejt i Megan. Da može, sigurno bi mnogo hvalila njihov rad i angažmane", govorila je dalje 59-godišnja Britanka.

Potom je zahvalila svom nećaku, princu Hariju što ju je pozvao na venčanje i rekla kako je to bio neopisiv osećaj, a dotakla se i svog odnosa s bivšom svekrvom, kraljicom Elizabetom.

"Kraljica je velika dama i ikona cele zemlje te jedna od najboljih osoba koje sam imala prilike da upoznam. Njeno visočanstvo nam je svima veliki primer koji sledimo, uključujući mene", rekla je Ferguson.

Kraljičine unuke - Beatris i Judžin otvorile dušu: Zbog ruganja i vređanja često smo plakale, nije lako imati karijeru i biti princeza! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs