Nakon 4 godine

Kraj ljubavi: Razvode se Džordž i Amal Kluni?!

Mediji navode i kako bi razvod obožavatelja žena širom sveta mogao skupo da košta, tačnije 520 miliona dolara

Šuška se
Autor:
Kraj ljubavi: Razvode se Džordž i Amal Kluni?!
Foto: Profimedia

Poslednjih dana američki mediji šuškaju o razvodu američkog glumca 57-godišnjeg Džordža Klunija i 40-godišnje advokatice za ljudska prava Amal Kluni, piše The Mirror. Isti magazin piše kako je Džordž za medije izjavio kako je priča izmišljena, ali mnogi misle drugačije.

Kako navode mediji, Amal je nakon žustre rasprave s Džordžom pokupila stvari i s jednogodišnjim blizancima Aleksandrom i Elom pobegla u njihovu kuću na Sardiniji. Izvor blizak paru tvrdi kako joj Džordž konstantno šalje poruke i video pozive jer želi da vidi decu, ali ih ona uredno ignoriše. Izvor je još otkrio kako je Amal Džordžu poručila ukoliko dođe na Sardiniju, može da spava jedino u gostinjskoj kući.

Nakon godinu i po dana: Amal i Džordž Kluni napokon pokazali blizance! (FOTO)

foto: Profimedia

Mediji navode i kako bi razvod obožavatelja žena širom sveta mogao skupo da košta, tačnije 520 miliona dolara. Podsećamo, Džordž je advokaticu za ljudska prava prvi put ugledao u svom domu na jezeru Komo u Italiji 2013. godine, a bračne zavete par je razmenio u Veneciji 27. septembra 2014. Slavlje je tada trajalo puna tri dana.

Par je zadnji put u javnosti viđen 6. decembra na 23. godišnjoj dodeli udruženja dopisnika Ujedinjenih nacija u Njujorku. Džordž je došao kao pratnja Amal koja je tada primila UNCA-ovu Nagradu za Svetskog građanina 2018. godine.

Šta bi Džordž rekao da ju je tada upoznao: Ovako je Amal Kluni izgledala pre 18 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs