Prijatelji zabrinuti

Život Sindi Kraford potresen do temelja: Brak pred pucanjem, veruje da joj je kuća ukleta?

Sindi je doživela nekoliko paranormalnih iskustava koji su je izbezumili i ne želi više da živi u toj kući. Često ima osećaj da nije sama i da neko gleda celu porodicu, da stoji tik do njih ili joj dira kosu, rekao je izvor blizak bivšoj manekenki

Šuška se
Autor:
Život Sindi Kraford potresen do temelja: Brak pred pucanjem, veruje da joj je kuća ukleta?
Foto: EPA / Caroline Blumberg

Sindi Kraford bila je jedan od najtraženijih supermodela devedesetih, a nakon manekenstva 54-godišnjakinja posvetila se porodičnom životu sa suprugom, 58-godišnjim preduzetnikom Randeom Gerberom, kojem pomaže da vodi njegovo carstvo proizvodnje i distribucije tekile i niz klubova i restorana koje ima širom sveta.

Njihov brak, koji su krinisali sa dvoje dece, 18-godišnjom ćerkom Kajom Gerber i 20-godišnjim sinom Prislijem, traje već duge 22 godine i nikada ga nisu potresali veliki skandali. Međutim, magazin Woman's Day u novom broju piše kako je veza zvezdanog para u velikoj krizi i kako je lako moguće da će se razvesti.

Izvor vrlo blizak porodici bivše manekenke otkrio je kako su njihovi prijatelji zabrinuti da bi par mogao da se razvede, što dokazuje činjenica kako su Sindi i Rande stavili obe svoje porodične kuće na prodaju. Izvor tvrdi kako je njihova veza došla u "slepu ulicu" otkako je Sindi prestala da usmerava svu pažnju na decu, sad kad su malo odrasla. Shvatila je da su se Rande i ona udaljili tokom godina i kako zapravo nemaju puno toga zajedničkog, rekao je izvor.

Ima li zaista "vatre" iza ovog "dima" upitno je, s obzirom da su američki mediji u prošlosti više puta neutemeljeno pisali da će se Sindi i Rande razvesti. Portal Gossip cop uveren je kako nije neobično da poznati parovi stave kuću na prodaju pre nego što kupe novu, i kako to nije dokaz da im je brak pred slomom.

Podsetimo, nakon što je par stavio svoju luksuznu vilu na Beverli Hilsu na prodaju, neke američke novine pisale su kako to čine jer žele da se sklone iz vile jer veruju da je ukleta.

"Sindi je doživela nekoliko paranormalnih iskustava koji su je izbezumili i ne želi više da živi u toj kući. Često ima osećaj da nije sama i da neko gleda celu porodicu, da stoji tik do njih ili joj dira kosu. Ali, nekoliko puta su shvatili da su i nestali neki uobičajeni predmeti poput viljuške, vaze, sapuna i slično. Uverena je da su u kući duhovi ili zle sile, iako nikada pre nije verovala u takve stvari", rekla je osoba bliska bivšoj manekenki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs