pogledajte

Princeza Šarlin i princ Albert objavili čestitku za Božić: Jelka kao iz bajke, o haljini princeze maštaju sve devojčice!

Ovo će biti neuobičajen Božić, a monegaška kraljevska porodica provešće ga tiho. Ipak, želeli su da čestitka bude svečanija nego ikad.

Vip priča
Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka, Foto: Profimedia

Monegaška kraljevska porodica ove godine se potrudila da barem virtualno podeli što više prazničkog veselja. U zvaničnim čestitkama, princ Albert i princeza Šarlin poslali su jednostavnu poruku:

 

"Neka božićni duh bude s vama tokom cele godine. Želimo vam blagoslovljen Božić i srećnu Novu godinu 2021."

 

Kraljevski par pozirao je sa svojim šestogodišnjim blizancima. Fotografisanje su obavili nešto ranije, 18. novenbra, dan pre Dana državnosti kneževine Monako u Dvorani ogledala u Prinčevoj palati.

 

Originalan božićni poklon za devera: Ovako je Megan Markl nasmejala do suza princa Vilijama!

"To je veoma lepa slika s drugačijim drvcem i drugačijim tonovima. Više je belo i srebrno, za razliku od crvenog i zelenog. Stvarno je prelepo", rekao je princ Albert za magazin Pipl.

 

I cela porodica uskladila je odjću s bojama kojima su ove godine odlučili da okite jelku. Šarlin je bila veoma elegantna u ledeno plavoj haljini, a Gabriel je blistala u svetlo ružičastoj haljini s volanima. Mladi Žak bio je baš svečano obučen s leptir mašnom, usklađen u odabiru ojela s ocem princom Albertom.

 

Iako im je čestitka možda svečanija nego ranije, proslava Božića biće veoma tiha zbog trenutne pandemije.

 

"Nemamo nikakvih planova osim odmora bez putovanja, držaćemo se područja između Monaka i planine Angel", rekao je Albert, kako porodica osim grada možda ode na obližnju planinu koja se nalazi na granici s Francuskom.

 

"Igramo na sigurno. Biće ovo drugačija vrsta Božića i, naravno, pokušaćemo da bude što lepša deci", objasnio je princ.

 

"S ostatkom porodice ćemo se videti u malim grupama na Božić, verovatno će oni doći do nas, ali neće biti velikih okupljanja", zaključio je Albert.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...