presladak

Nova fotografija kraljevske porodice: Najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton ukrao svu pažnju! (FOTO)

Praznično vreme zbog pandemije biće drugačije nego što smo očekivali, ali to nije zaustavilo princa Vilijama i Kejt Midlton da nastave s najslađom tradicijom. Njihova neodoljiva čestitka stići se na brojne adrese, a na njoj pozira cela njihova neodoljiva porodica.

Vip roditelji
15:16h Autor:
Nova fotografija kraljevske porodice: Najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton ukrao svu pažnju! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, već godinama šalju personalizovane čestitke za Božić, a ovoga puta su se fotografisali uz posložena drva koja su spremna za kamin.

Fotografija je osvanula na društvenim mrežama malo ranije nego inače, a još uvek nije zvanično objavljena na njihovom Instagram profilu.

Na novoj čestitki cela porodica se smeška gledajući u objektiv. Posebno je raspoložen najmlađi član porodice princ Luis, dok su njegov brat princ Džordž i princeza Šarlot suzdržaniji. Fotografija je, naime, bila namenjena svim zdravstvenim radnicima i njima je kraljevska porodica prvo poželela Srećan Božić i Novu godinu.

Kraljevsko putovanje u prazničnom stilu: Kejt Midlton zablistala u recikliranom kaputu i šalu! (FOTO)

foto: Profimedia

Pretpostavlja se da je fotografija nastala na njihovom seoskom imanju Anmer Halu u Norfolku gdje su proveli većinu vremena dok je trajao karantin.

Nedavno su sedmogodišnji princ Džordž, petogodišnja princeza Šarlot i dvogodišnji Luis odradili prvo zvanično pojavljivanje na crvenom tepihu na londonskom Vest Endu i oduševili naciju.

Ovako izgleda savršeno stilski usklađen par: Princ Vilijam i Kejt Midlton oduševili modne kritičare! (FOTO)

foto: Profimedia

Preslatku trojku roditelji su odveli u pozorište London Paladium na posebnu izvedbu pantomime po imenu "Pantoland" koja je upriličena kao još jedan način zahvale ključnim medicinskim radnicima i njihovim porodicama na važnom radu ove godine tokom pandemije korona virusa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs