pogledajte

Lejdi Kiti Spenser osvaja modni svet: Najlepša članica kraljevske porodice oduševila svojim izgledom! (FOTO)

Bratanica pokojne Lejdi Dajane, Lejdi Kiti Spenser, naszavlja da gradi svoju uspešnu karijeru u manekenstvu - a ovog puta je u pitanju ugovor sa luksuznom kućom nakita "Bvlgari"

Moda
11:36h Autor:
Lejdi Kiti Spenser osvaja modni svet: Najlepša članica kraljevske porodice oduševila svojim izgledom! (FOTO)
Lejdi Kiti Spenser, Foto: AP / Gareth Fuller

Prelepa Kiti Spenser je potpisala ugovor sa ovom čuvenom kućom poznatoj po izradi nakita i od sada je njihov ambasador. Kiti Spenser je tom prilikom objavila:

"Neverovatna mi je čast da radim sa najvećim italijanskim brendom nakita na svetu. Bvlgari je uvek bio sinonim za kreativnost, nasleđe, lepotu i glamur. Zbog svega toga sam jako uzbuđena što su mi dozvolili da budeo deo njihove porodice."

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

"Bvlgari" je takođe objavio fotografiju sa lepom Kiti i rekao da je ona savršen izbor i da poseduje "neustrašiv stav" što je čini savršenom za naš brend.

Spenser se pored manekenstva bavi i humanitarnim radom i uspela je da prikupi novac za nekoliko različitih fondacija, uključujući i fondacijama poznatog muzičara Eltona Džona koja se bavi suzbijanjem side i pomoći deci u nerazvijenim zemljama.

27-godišnja manekenka poznata pre svega po kampanjama za modnu kuću Dolče i Gabana, pojavila se 19. maja na venčanju princa Harija i Megan Markl i privukla najviše pažnje svojim stilom i lepotom

foto: Reuters / Pool
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs