KEJT MIDLTON IMA DVOJNICU KOJA JOJ SLIČI KAO JAJE JAJETU: Bukvalno nema razlike, a svi misle da je ONA SADA AKTIVNA

Na nedavnom snimku koji se pojavio, fanovi tvrde da je to zapravo dvojnica princeze od Velsa.

Šuška se
12:32h Autor:
KEJT MIDLTON IMA DVOJNICU KOJA JOJ SLIČI KAO JAJE JAJETU: Bukvalno nema razlike, a svi misle da je ONA SADA AKTIVNA
Foto: Printskrin@katemiddletonlookalike/Instagram

Hajdi Agan na Instagramu ima profil pod nazivom "Kate Middleton lookalike"(Dvojnica Kejt Midlton), a mnogi smatraju da kraljevska porodica i dalje krije šta se dešava s princezom te misle da je upravo Hajdi u videu iz prodavnice.

Sve oči su već nedeljama uprte u britansku kraljevsku porodicu zbog toga što Kejt nigde nema. Princeza je navodno 17. januara otišla na planiranu operaciju, a u javnosti nije bila viđena od kraja decembra. Barem sve do sada. Naime, Kejt i njen suprug, princ Vilijam, juče su snimljeni u opuštenoj šetnji prodavnicom koja se nalazi nedaleko od njihovog doma.

Kejt je viđena kako izgleda veoma srećno dok je u kupovini sa svojim suprugom Vilijamom, dok su izlazili iz prodavnice poljoprivrednih proizvoda kod zamka Vindzor.

Međutim, mnoge taj snimak nije uverio da je princeza dobro i da je to zapravo ona.

Teorije o videu su razne, a na društvenim mrežama se proširila glasina da nije reč o "pravoj" Kejt, već o njenoj dvojnici Hajdi Agan. Hajdi već dugo na Instagramu ima profil sa pomenutim imenom, a mnogi govore da je reč upravo o videu Hajdi.

Neki su se javili Hajdi u komentarima. Jedan komentar je glasio:,,Koliko su ti platili da budeš u onoj prodavnici?"

,,Ako bliže pogledate, videćete da to nije ona. Ima potpuno drugačije obraze i čitavo lice, glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Iks.

Stil/24sata.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs