Karakter vladarke

Princeza Šarlot (3), šefica od malih nogu: Evo šta je radila drugoj deci na stričevom venčanju! (FOTO, VIDEO)

U mnogim javnim pojavljivanjima moglo se videti da je drugo dete princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton vrlo dominantno, a trogodišnja princeza Šarlot je to dokazala i na kraljevskom venčanju svog strica Harija

Vip priča
13:39h Autor:
Princeza Šarlot (3), šefica od malih nogu: Evo šta je radila drugoj deci na stričevom venčanju! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP / Andrew Milligan

Nekoliko dana nakon velikog kraljevskog venčanja mnogi detalji koji su promakli kamerama i fotoreporterima izlaze na videlo. Neki od gostiju sada su prepričali zanimljivu scenu između deveruša i malih devera, kada je glavnu ulogu preuzela - po običaju - princeza Šarlot.

Najslađi deo kraljevskog venčanja: Maleni Džordž i Šarlot na specijalnom zadatku, Kejt Midlton prvi put u javnosti od porođaja! (FOTO, VIDEO)

Neki od gostiju čuli su da Šarlot upozorava ostale devojčice da moraju da se pridržavaju protokola.

foto: EPA / Neil Hall

"Ne, ne možete još krenuti. Moramo da čekamo dok nas ne pozovu da uđemo", navodno je rekala svojim prijateljicama koje su s njom hodale iza mlade Megan Markl.

"Princeza je bila preslatka. Vidi se da je vrlo ozbiljno shvatila ovu ulogu i da je organizovana", rekla je za Daily Mail jedna od zvanica koja je prisustvovala toj sceni.

Takođe, izjavila je i da je kraljevska dadilja Marija Tereza Turion Boraljo imala pune ruke posla dok je držala mališane na okupu i pokušavala da ih primiri čokoladnim bombonama kako bi crkveni obred venčanja prošao u miru i tišini.

Malena princeza Šarlot kao sasvim obično dete: Nestašluci na stričevom venčanju! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Svoju ulogu malih deveruše na venčanju toga dana su dobile: trogodišnja Florens van Kutsem, ćerka Alis i Nikolasa van Kutsema, Harijevo kumče; sestre Remi (6) i Rajlan Lit (7), ćerke dizajnera torbi Benit i Derena Lita, kojima je krštena kuma Megan; Ajvi Malroni (4), ćerka stilistkinje i Meganine prijateljice Džesike Malroni i Benedikta Malronija. Najmlađa među njima bila je dvogodišnja Zali Voren, ćerka Zoe i Džejka Vorena, kojoj je kršteni kum princ Hari.

Od dečaka, kao mali deveri su osim Džordža bili: Džasper Dajer (6), sin Harijevog prijatelja i mentora Marka Dajera i njegove supruge Amande; sedmogodišnji blizanci Brajan i Džon Malroni, sinovi stilistkinje i Meganine prijateljice Džesike Malroni i Benedikta Malronija i braća četvorogodišnje Ajvi.

Luis će biti ženskaroš na strica, Džordž je rođen za kralja, a Šarlot preslikana mama: Novi detalji o najmlađim članovima slavne monarhije! (FOTO)

foto: EPA / Owen Cooban

Inače, trogodišnja miljenica javnosti, princeza Šarlot je već u nekoliko navrata pokazala da je prava šefica, a isto su potvrdili i njen otac, princ Vilijam i prabaka, kraljica Elizabeta.

"Džordž već postavlja svoja pravila, a nije ni Šarlot daleko od toga. Mislim da će Šarlot biti problematična kad malo odraste. Iako verovatno svi očevi to misle za svoje ćerke", rekao je pre nekoliko meseci 35-godišnji Vilijam. S tim se složila i engleska kraljica rekavši da Šarlot već šefuje i starijem bratu Džordžu, ali i da se njena dominacija vidi i u igri.

Princ Džordž i princeza Šarlot ne odrastaju onako kako mislite: 5 zanimljivosti koje niste znali o njima!

foto: Reuters / Pool

Isto tako, četvrta u redu za britansku krunu fizički jako podseća na svoju prabaku kada je bila mala, a čini se da je osim izgleda nasledila i karakter vladarke.

Princeza Šarlot u sekundi postala svetska zvezda: Jednim potezom oduševila sve! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs