Otvoreno progovorio

Princ Vilijam zabrinut za ćerkicu: Mislim da će biti problematična kad poraste! (FOTO)

Brižni otac, čija je supruga trenutno u rizičnom periodu trudnoće i ima velike mučnine, u potpunosti se posvetio ćerkici Šarlot i sinčiću Džordžu

Vip priča
12:38h Autor:
Princ Vilijam zabrinut za ćerkicu: Mislim da će biti problematična kad poraste! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Princa Vilijama britanski mediji su zatekli tokom uobičajenog mesečnog obilaska bolnice za hitnu medicinsku negu u Liverpulu, gde je posebnu radost doneo dečici koja tamo nažalost borave zbog raznih tegoba.

foto: Profimedia

Da je izuzetno dobar u odnosima s mališanima, pokazao je već nekoliko puta, a sada je objasnio i kako se snalazi u ulozi oca, kada je njegova supruga Kejt Midlton zbog rizičnog perioda trudnoće sprečena da mu pomaže.

"Džordž već postavlja svoja pravila, a nije ni Šarlot daleko od toga", našalio se 35-godišnji princ.

Objasnio je i da mu deca prebrzo odrastaju i da nije spreman za to.

"Mislim da će Šarlot biti problematična kad malo odraste. Iako verovatno svi očevi to misle za svoje ćerke", govorio je brižni otac, kojeg smo pre nekoliko dana mogli da vidimo u ulozi koja je svakom roditelju poseban događaj u životu.

Princ Vilijam očajan: Trenutno ne spavamo mnogo, još nismo proslavili dobre vesti!

foto: Profimedia

Ispratio je svog prvorođenog sinčića, princa Džordža, u školu, a sada je priznao da su ga tada preplavile emocije.

"Većina roditelja je u tom momentu u suzama, a deca su sasvim smirena", objasnio je Vilijam i dodao da je za njega i Džordža taj prvi dan prošao dobro s obzirom na ostale prvačiće.

"Bio je tamo još jedan roditelj koji je imao puno problema oko rastanka sa svojim detetom. Pa sam ja zapravo bio jako zahvalan što se to meni nije dogodilo. Osim toga, sve je bilo stvarno lepo i to je jako dobra škola", rekao je.

Sve što niste znali o princu Džordžu: Mališan koji oduševljava svet! (FOTO)

Iako su četvorogodišnji princ Džordž i dve godine mlađa princeza Šarlot po mnogo čemu posebni jer su pripadnici porodice plave krvi, oni su zapravo jako zaigrana dečica i vrlo slični svim svojim vršnjacima.

Tako smo nedavno mogli da saznamo kako maleni Džordž najviše voli da se igra Lego kockicama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs