Svadba godine

Najslađi deo kraljevskog venčanja: Maleni Džordž i Šarlot na specijalnom zadatku, Kejt Midlton prvi put u javnosti od porođaja! (FOTO, VIDEO)

Mališani, ali i njihova mama definitivno su privukli dosta pažnje

Celebrities
11:36h Autor:
Najslađi deo kraljevskog venčanja: Maleni Džordž i Šarlot na specijalnom zadatku, Kejt Midlton prvi put u javnosti od porođaja! (FOTO, VIDEO)
Foto: EPA / Owen Cooban

Britansko kraljevsko venčanje sa razlogom je prozvano "svadbom godine". Raskošna venčanica Megan Markl, dostojanstveni mladoženja Hari u uniformi i slavne zvanice neizostavni su deo ove svečane ceremonije.

Baš kao i prvi poljubac supružnika ispred kapele Svetog Đorđa nakon ceremonije.

foto: Reuters / Pool

Međutim, mališani na ovom venčanju su definitivno privukli dosta pažnje. Među njima su se istakli princeza Šarlot i njen stariji brat Džordž.

Revolucija u kraljevskoj porodici: Kako princ Džordž i princeza Šarlot već krše strogi protokol! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Oni su imali specijalni zadatak da prate mladu kada je Megan ulazila i izlazila iz kapele Svetog Đorđa, baš kao i na prošlogodišnjem venčanju njihove tetke Pipe Midlton.

Najmlađa modna ikona na svetu: Princeza Šarlot već krenula maminim stopama! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Sve vreme o njima je brinula dobro raspoložena Kejt Midlton, koja je za venčanje svog devera obukla obukla svetložutu haljinu i efektan šešir u istoj nijansi.

foto: EPA / Neil Hall

Bilo je to njeno prvo pojavljivanje u javnosti od kada je izašla iz porodilišta nakon rođenja trećeg deteta, princa Luisa.

Skromna Kejt Midlton, mama kao bilo koja druga: Jednog pravila se drži od rođenja najstarijeg sina! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

Kao i prošli put kad smo je videli tokom posete bratu Luisu u porodilištu, i sada je malena Šarlot pozdravila okupljene i mahala im. Nema sumnje da su joj kraljevski maniri u krvi.

Princeza Šarlot u sekundi postala svetska zvezda: Jednim potezom oduševila sve! (FOTO, VIDEO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs