PRINC VILIJAM SE IZNENADA POVUKAO SA KRALJEVSKIH DUŽNOSTI: Nešto se događa, OVO JE VELIKI ALARM, spekulacije NE PRESTAJU

Princ Vilijam se povukao sa kraljevskih dužnosti tokom komemoracije pokojnom grčkom kralju, iz misterioznih razloga.

Celebrities
Autor:
PRINC VILIJAM SE IZNENADA POVUKAO SA KRALJEVSKIH DUŽNOSTI: Nešto se događa, OVO JE VELIKI ALARM, spekulacije NE PRESTAJU
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ Vilijam je u poslednjem trenutku odustao od komemoracije za pokojnog kralja Konstantina od Grčke iz "ličnih razloga".

Umesto toga, kraljica Kamila je predvodila članove kraljevske porodice na događaju u odsustvu princa od Velsa i kralja Čarlsa III, čije lečenje raka se nastavlja.

Kamila Parker
foto: Andrew Matthews / PA Images / Profimedia

Nisu dati dodatni detalji o Vilijamovom odsustvu, a nije poznato da li se to odnosi na tekući oporavak njegove supruge Kejt Midlton nakon njene operacije prošlog meseca.

Kensingtonska palata je demantovala ove navode, tvrdeći da je princeza "dobro".

Ostaje nepoznato zbog čega je princ Vilijam izašao. Spekulacije su najviše usmerene ka kralju Čarlsu.

Bivši kralj grčke Konstantin II, koji je umro u januaru 2023. godine, bio je Vilijamov kum. Kejt će ostati daleko od zvaničnih kraljevskih obaveza do Vaskrsa ove godine.

Princ Endru je danas bio prisutan sa Sarom, vojvotkinjom od Jorka i njegovim ćerkama, princezom Evgenije i Beatris, jer se to smatralo ličnim porodičnim događajem.

Princ Endrju
foto: Chris Jackson / PA Images / Profimedia

Što se tiče kralja Čarlsa, on je bio u zamku Vindzor ranije tog dana, ali je otišao pre nego što je služba počela, a prijem je kasnije održala kraljica Kamila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs