SAZNALA JE DA JOJ JE MUŽ BRAT, ALI JE ĆUTALA 23 GODINE: Nema čvršćeg braka od njihovog, a jednim potezom su sve ŠOKIRALI

Glumica 23 godine ćutala da joj je muž brat, a uprkos tome imaju najčvršći brak.

Celebrities
SAZNALA JE DA JOJ JE MUŽ BRAT, ALI JE ĆUTALA 23 GODINE: Nema čvršćeg braka od njihovog, a jednim potezom su sve ŠOKIRALI
Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik imaju jedan od najdugotrajnijih brakova u Holivudu. Zaljubili su se na setu filma "Lemon Sky" 1987. a iskre su se, kažu, između njih dvoje odmah pojavile. Venčali su se godinu dana kasnije, ne sluteći da su u srodstvu.

Naime, glumac nije mogao ni da sanja da je sa suprugom povezan ne samo dubokim i iskrenim emocijama, već i na još jednom planu. Bejkon je sa suprugom 2011. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za korenima", kada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, u devetom kolenu, odnosno da mu je žena dalja sestra. Kira je tada tvrdila da to za nju ipak nije tako veliko iznenađenje koliko bi neko pomislio.

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: Profimedia

"Vidiš. Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam" – ponavljala je ona. "Znala sam da ću biti u srodstvu s Kevinom Bejkonom, mislim, većina belaca je povezana nekako. Nisam iznenađena, iskreno.Prepostavljala sam da je to bio razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pravim da sam iznenađena."

Ovo saznanje nije uticalo na njihov brak i par je ostao zajedno jer, kako je Sedžvikova rekla, "sve je dobro dok nisu najbliži rođaci".

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: Profimedia

U istoj emisiji, Kevin Bejkon je saznao i da je potomak kralja Edvarda I, da mu je Bred Pit dalji rođak, kao i Barak Obama. Međutim, uprkos očekivanja pojedinaca da će se par razvesti, bez obzira što nisu u bliskom srodstvu, par je ostao zajedno. Nastavili da žive svoju bračnu idilu, a Kira često ističe da ne treba pitati poznate ličnosti za tajnu njihove ljubavi. Ona ima samo dva saveta.

Kevin Bejkon, Kira Sedžvik
foto: Profimedia

– Imajte čiste svađe i nemojte imati odnose s drugima – rekla je jednom prilikom. – Monogamija je jasna stvar, kao što je "Spusti dasku za ve-ce šolju".

Inače, godinu dana nakon venčanja, Kira i Kevin dobili su sina Travisa, a 1992. na svet je stigla i ćerka Sosi Rut, koja se i sama danas bavi glumom. Ono zbog čega je njihov brak, za razliku od ostalih holivudskih, uspeo, Kira je objasnila rečima kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugog, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs