OD ŽENA JE ŽELEO SAMO POLNI ORGAN I NIŠTA VIŠE OD TOGA: Opsesija intimnim odnosima napravila mu je pakao od ŽIVOTA

Glumac koji je opsednut intimnim odnosima upadao je u razne probleme i skandale zbog toga.

Celebrities
OD ŽENA JE ŽELEO SAMO POLNI ORGAN I NIŠTA VIŠE OD TOGA: Opsesija intimnim odnosima napravila mu je pakao od ŽIVOTA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda kultne serije "Dosije Iks" Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od seksualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.

Poznato je da je glumac bio i zavisnik od intimnih odnosa, što mu je kasnije donelo velike skandale. Osim što je završio na odvikavanju od se*sa, počelo je da se spekuliše da je glumac bio i preljubnik.

Glasine o varanju supruge Teu Leoni donele su mu reputaciju "lošeg momka", a krah njihove ljubavi desio se 2008. godine. Nakon što su stavili tačku na brak, glumac je otkrio da ide u ustanovu za odvikavanje od "zavisnosti od se*sa".

Dejvid Duhovni
foto: Profimedia

"Najveći problem bioje u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži seksualne usluge", rekao je glumac svojevremeno.

"Verujem kako su moji seksualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe", objašnjavao je Duhovni suštinu problema s kojim se suočavao.

Dosije X, Dejvid Duhovni, Džilijan Anderson
foto: Profimedia

Takođe, glumac je pre nekoliko godina i te kako zatalasao prašinu priznanjem da se umalo priklonio Sajentološkoj crkvi. U intervjuu za The Daily Beast Dejvid je prepričao svoje utiske sa sajentologijom koje je stekao na venčanju svog prijatelja i glumca Džejsona Bedžija 2000. godine, koji je u međuvremenu napustio ozloglašen kult.

"Otišao sam na njegovo venčanje u Celebrity Center u Los Anđelesu, a oni su mi priredili predstavu. Odmah sam shvatio da mi postavljaju lična pitanja i da su pokušali da prikupe informacije koje nisam želeo da im dam kao stranac. Dakle, to nije prošlo dobro, nisam igrao po njihovim pravilima i nikad se nisam vratio", ispričao je Dejvid.

Dejvid Duhovni
foto: I. Hasegawa / PictureLux / Profimedia

Dodao je i kako Džejson nikada nije pokušao da ga privuče u crkvu, ali je tada izražavao zadovoljstvo kao njihov član.

"On mi je samo rekao da je to super i da bi trebao da pokušam, da ne može biti ništa loše. Viđali smo se s vremena na vreme i primetio sam da je njegov rečnik drugačiji. Način na koji je opisivao svet i svoja iskustva, naročito ona psihološka. Potpuno se promenio", prisetio se Dejvid svojevremeno.

Dejvid Dukovni trenutno uživa u vezi sa devojkom Monik Pendleberi, koja je skoro 30 godina mlađa od njega.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs