NAKON RASKIDA S JELENOM TOMAŠEVIĆ, BOSILJČIĆ JE UTEHU NAŠAO U ZANOSNOJ PLAVUŠI: Ubrzo je shvatio da ne može bez NJE

Pre nego što se oženio sa Jelenom Tomašević, Ivan Bosiljčić bio je u vezi sa balerinom.

Celebrities
13:39h
NAKON RASKIDA S JELENOM TOMAŠEVIĆ, BOSILJČIĆ JE UTEHU NAŠAO U ZANOSNOJ PLAVUŠI: Ubrzo je shvatio da ne može bez NJE
Foto: Instagram / Ivanbosiljcicofficial

Ivan Bosiljčić trenutno je u žići interesovanja zbog uloge u filmu "Jorgovani" gde ponovo igra rame uz rame sa Slobodom Mićalović. Publika je oduševljena što će ponovo imati priliku da gleda čuiveni ljubavni duo, a kako su otkrili, radnja filma je potpuno drugačila od romantične serije "Ranjeni orao".

Komentari publike uglavnom su pozitivni, a Bosiljčić je ponovo postao miljenik ženskog dela publike. Tokom njegove karijere, žene je uglavnom zanimao njegov privatni život, a poznatno je da je u već dugi niz godina u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Međutim, malo ko zna da je pre Jelene bio u ljubavi sa jednom balerinom. Naime, Bosiljčić i Jelena zabavljali su se godinu dana, a potom su raskinuli.

Upravo tada, 2009. godine, pevačica je dobila od Sergeja Ćetkovića pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi", te na početku nije želela da je prihvati. - "Neću ja da budem jadnica i da mu pevam da mi se vrati", rekla je Jelena tada, ali sudbina je za nju imala drugačije planove.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bosiljčić je tih godina važio za najpoželjnijeg muškarca, dok mu je serija "Ranjeni orao" donela veliku popularnost među ženama. Devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave, a mnoge od njih imale su želju da upoznaju glumca.

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan se upustio u drugu ljubavnu vezu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", a u kojem je Bosiljčić igrao glavnu uloghu, dok je Lidija bila deo baletske postavke.

Lidiji su lepota i fotogeničnpost donele i posao modela, a osim što se bavi baletom u Pozorištu na Terazijama, imala je angažmane i kao fotomodel.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu.

Međutim, njihova veza trajala je par meseci, nakon čega je glumac obnovio vezu sa Jelenom Tomašević. Upravo tada je i pesma "Da mi je da mi se vrati", ugledala svetlo dana. Par je 2011. godine stao na ludi kamen, a kruna njihovog braka jeste ćerkica Nina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs