NAKON RASKIDA S JELENOM TOMAŠEVIĆ OSVOJILA GA JE ZANOSNA PLAVUŠA: Čim joj se vratio, Ivan je odmah uradio VAŽNU STVAR

Ljubavna priča Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, počela je na neverovatan način.

Celebrities
NAKON RASKIDA S JELENOM TOMAŠEVIĆ OSVOJILA GA JE ZANOSNA PLAVUŠA: Čim joj se vratio, Ivan je odmah uradio VAŽNU STVAR
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih glumačkih parova. Njihova ljubavna romansa počela je 2008. godine, a glumac je jednom prilikom priznao da je u Jelenu bio zaljublje mnogo pre prvog susreta, kada ju je prvi put video na televizijskom ekranu, dok je na Beoviziji pevala pesmu "Jutro".

"Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine", napisao je pre nekoliko godina na Instagramu Ivan.

U početku, par je skrivao svoju vezu od očiju javnosti, a nakon godinu dana došlo je do raskida, što je bilo i potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam", bilo je jedino što je glumac izjavio na ovu temu.

Veza sa balerinom

Bosiljčić je tih godina važio za najpoželjnijeg muškarca, dok mu je serija "Ranjeni orao" donela veliku popularnost među ženama. Devojke su ga obožavale i u velikom broju dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave, a mnoge od njih imale su želju da upoznaju glumca.

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan se upustio u drugu ljubavnu vezu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", a u kojem je Bosiljčić igrao glavnu ulogu, dok je Lidija bila deo baletske postavke.

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. Njih dvoje ubrzo su raskinuli, a Ivan se pomirio sa Jelenom.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ivan je Jelenu ubrzo zaprosio, a za njenu ruku nije morao da pita Jelenine roditelje, već malu bratanicu.

"Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač", prisetio se Ivan.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / jelenatomasevic_official

Na večnu ljubav zavetovali su se krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Sledeće godine ostvarila im se najveća želja, postali su roditelji ćerke Nine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs