pogledajte

Objavljen snimak princa Harija i Megan iz kreveta: Kako je reagovala kraljevska porodica? (VIDEO)

Bilo je samo pitanje vremena kada će nova romansa u kraljevskoj porodici dobiti svoju filmsku priču. Princ Hari i Megan Markl potpuno su zaludeli svet svojom ljubavnom pričom

Celebrities
Autor:
Objavljen snimak princa Harija i Megan iz kreveta: Kako je reagovala kraljevska porodica? (VIDEO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Od kada je izašao tizer filma od 20 sekundi, najveći obožavatelji kraljevske porodice nestrpljivo su iščekivali premijeru filma "Harry & Meghan: The Royal Love Story". Nedelju dana pre velikog kraljevskog venčanja film je napokon ugledao svetlo dana i zaludeo društvene mreže. Saznali smo sve što treba da znamo o najvećoj ljubavnoj priči godine i kako je izgledao put od obične devojke do princeze.

Od kuvara do princa: Upoznajte čoveka za kojeg se Megan Markl zamalo udala 2015. godine? (FOTO)

U tizeru od 20 sekundi (vidi iznad), ne vidimo samo prosidbu princa Harija i romantična putovanja poznatog para, već i scenu Harija i Megan kako razmenjuju nežnosti u krevetu.

Drugi, nešto duži trejler pokazuje njihov prvi sastanak i razgovor između Harija i Kejt Midlton o njegovoj novoj vezi, a cela priča odnosi se na njihovo upoznavanje, sklapanje prijateljstva, skrivanje ljubavi i na kraju velike medijske pažnje oko njihove veze.

Danima je ručno rađena: Evo kako će izgledati raskošna venčanica Megan Markl za koju su dali preko 114.000 evra! (FOTO)

Film takođe ulazi u detalje oko Meganinog porekla, ali i Harijeve burne prošlosti i odličan je uvod u venčanje godine.

Pariza Fic- Henli koja je odigrala Markl u filmu na društvenim mrežama je istakla kako se nada da će se film svideti svima baš kao što se svideo i njoj, pa je pohvalila svog partnera u filmu koji igra lik i delo princa Harija – glumca Mareja Frejzera.

Majka Megan Markl više neće da ćuti: Otkriva nepoznate detalje o budućoj vojvotkinji! (FOTO)

Scena zbog koje je kraljevska porodica najviše zabrinuta je scena seksa, na šta je producentkinja filma, Meredit Fin izjavila: "Neka se brinu. Ljudi imaju seks." S obzirom na to da se u filmu pojavljuje cela kraljevska porodica, pa čak i nikad prežaljena princeza Dajana, član kraljevske porodice je dobio svog glumca.

Prisetimo se, Kraljica Elizabeta je svom unuku blagoslov da oženi lepu glumicu dala nedelju dana nakon što je proslavila 70. godišnjicu braka sa svojim suprugom princom Filipom.

Venčanje će se održati 19. maja 2018.godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs