pogledajte

Elegancija u belom: Bivša prva dama Francuske pokazala šta je stil! (FOTO)

Iako se nakon oproštaja od titule prve dame Francuske retko viđa na svečanim događanjima, Karla Bruni nije odlučila da propusti novo izdanje filmskog festivala u Kanu na kojem se pojavila na svečanoj premijeri filma "Sink or Swim" i humanitarnoj reviji "Fashion For Relief" u organizaciji slavne "crnog pantea" - Naomi Kembel

Star look
Autor:
Elegancija u belom: Bivša prva dama Francuske pokazala šta je stil! (FOTO)
Karla Bruni, Foto: Profimedia

Od međunarodno poznatog modela do kantautorice i prve dame Francuske, zanosna Karla Bruni prevalila je velik put, a poput mnogobrojnih dama iz filmske i modne industrije, nije želela da propusti 71. izdanje najglamuroznijeg evropskog festivala u Kanu.

Na svečanoj premijeri filma "Sink or Swim" (Le Grand bain) Karla je uspela da privuče ogromnu pažnju javnosti svojom pojavom u beloj haljini kojom je postala konkurencija lepoticama poput nemačke glumice Dajane Kruger i 65-godišnje francuske dive Isabeli Iper.

Belu kreaciju jednostavnog kroja i s V-izrezom dekoltea viđenu na 50-godišnjoj Francuskinji potpisuje modna kuća Dior, a spomenutu haljinu kreirala je samo za nju.

Karla Bruni-Sarkozi (50) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludeti! (FOTO)

foto: Profimedia

Za njeno besprekorno elegantno izdanje zaslužan je stilista Klement Lomelini, a za svoju slavnu klijentkinju takođe je odabrao skupoceni nakit brenda "Chopard", što je uključivalo dugu dijamantsku ogrlicu s pripadajućim prstenom kao i debelu narukvicu srebrnog odsjaja.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

foto: Profimedia

U identičnom izdanju ova bivša prva dama Francuske pojavila se na gala večeri "Fashion For Relief" u organizaciji Naomi Kempbel, a tradicionalno je uključivala humanitarnu reviju i defiliranje pistom najvećih modela današnjice.

Spomenuto događanje humanitarnog karaktera Karla Bruni iskoristila je za druženje s 'it' devojkom današnjice Belom Hadid, s kojom ju veže zapanjujuća fizička sličnost.

Karla Bruni (50) u rok fazonu: Bivša prva dama Francuske u kožnim pantalonama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs