Bivši predsednik Francuske u ozbiljnom problemu

Hapšenje bi moglo da ga košta braka: Karla Bruni drži sve karte u svojim rukama! (FOTO)

Bivšeg francuskog predsednika uhapsila je policija u Nantereu, a lako je moguće da će se na klupi za svedoke u procesu protiv Nikolasa Sarkozija nađe i njegova supruga, pevačica i bivša manekenka Karla Bruni. Kako će celi proces uticati na njihov desetogodišnji brak, saznaće se uskoro

Vip priča
18:20h Autor:
Hapšenje bi moglo da ga košta braka: Karla Bruni drži sve karte u svojim rukama! (FOTO)
Nikolas Sarkozi i Karla Bruni, Foto: Profimedia

U utorak ujutro u svom domu u Nantereu uhapšen je bivši francuski predsednik Nikolas Sarkozi, u sklopu opširne istrage zbog sumnje u nedopušteno finansiranje njegove predsedničke kampanje 2007. godine.

Da li će istraga završiti Sarkozijevim dužim boravkom iza rešetaka ili će biti oslobođen, videće se u narednom periodu, ali velika je verovatnost da će o njegovoj sudbini odlučivati i njegova supruga, pevačica i bivša manekenka Karla Bruni, koja će se zasigurno naći na klupi za svedoke.

Karla Bruni-Sarkozi (50) skinula 10 godina sa lica: Trik za kojim će svaka žena poludeti! (FOTO)

50-godišnja Karla i 11 godina stariji političar upoznali su se na večeri koju je organizovao bogataš Žak Seguela u decembru 2007. godine. Nekako u to vreme Bruni je prekinula vezu s Rafaelom Enthovenom, s kojim ima 16-godišnjeg sina Aureliena, a kraju je došao i Sarkozijevom drugom braku. Tokom večere Karla je jako želela da impresionira Sarkozija pa je čitala pesme koje je sama napisala, a na kraju mu je poklonila papire sa svojim stihovima.

Za oboje to je bila ljubav na prvi pogled, a tačno devet nedelja nakon prvog susreta, i manje od tri nedelje od prvog zvaničnog zajedničkog pojavljivanja u javnosti, Karla Bruni i Nikolas Sarkozi venčali su se u Jelisejskoj palati u Parizu. Intimna ceremonija održana je pred tek tridesetak članova najuže porodice i prijatelja.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

1 / 13 Foto: Profimedia

Već nakon dve godine braka pojavile su se prve naznake krize, kada su francuski mediji objavili kako i Bruni i Sarkozi imaju vanbračne afere. Ipak, i to su nekako prebrodili, u međuvremenu su dobili danas šestogodišnju ćerku, a nakon što je Sarkoziju istekao mandat francuskog predsednika nakratko je palo i zanimanje javnosti za njih.

Ali nova afera mogla bi na površinu da iznese novi prljavi veš na površinu, a nikoga ne bi začudilo da to na kraju uzdrma i njihov brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs