ŠKOLSKI KOLEGA

Princ Vilijam je prihvatio sve bivše momke Kejt Midlton, ali ne i njega: Budući kralj je jedva prešao preko ovoga! (FOTO)

Bilo bi verovatno i čudno da pre nego što su se upoznali i venčali, Kejt Midlton i princ Vilijam nisu imali druge ljubavi, ali sada se saznalo kako je u vreme njihovog jedinog raskida, kada su napravili pauzu od nekoliko meseci, vojvotkinja od Kembridža bila u vezi s njegovim prijateljem s fakulteta

Vip priča
17:29h Autor:
Princ Vilijam je prihvatio sve bivše momke Kejt Midlton, ali ne i njega: Budući kralj je jedva prešao preko ovoga! (FOTO)
Princ Vilijam, Foto: Profimedia

I pre nego što je upoznala svog budućeg supruga, Kejt Midlton je bila u drugim vezama, ali samo spomen na jednog njenog bivšeg dečka u potpunosti izbaci iz takta princa Vilijama. Reč je o dečku s kojim se vojvotkinja od Kembridža viđala tokom nekoliko meseci 2007. godine, u doba kada su ona i Vilijam imali u krizu u vezi pa su na neko vreme bili razdvojeni.

Veza s mladim, bogatim naslednikom Henrijem Ropnerom, koji je na kraju bio Vilijamov kolega na Univerzitetu Iton, budućem kralju nije bila niti najmanje draga. Sve se dodatno zakomplikovalo kada je otkriveno da je u nekoj davnoj prošlosti i sam princ Vilijam bio u vezi s bivšom devojkom dotičnog Henrija Ropnera, ali zbog te veze njegove današnje supruge oduvek je bio ljubomoran.

U punoj snazi nakon porođaja: Nakon 6 meseci odsustva Kejt Midlton oduševila u već viđenoj kombinaciji!

foto: Profimedia

Pre 11 godina, kada se cela drama događala, izvor blizak Kejt Midlton otkrio je medijima da se ona viđa s Henrijem Ropnerom: 'Henri je oduševljen što može da bude uz Kejt sada kada je ona prekinula s Vilijamom. Oboje uživaju u zajedničkim izlascima i druženju.'

Ipak, ta veza nije potrajala, a Kejt se ubrzo vratila u Vilijamov zagrljaj. Nešto pre nego što su se venčali, Ropner se oženio s Natašom Sinkler, a zanimljivo je da su među gostina na njihovom venčanju bili upravo vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Ne može da se izvuče iz dugova: Brat Kejt Midlton tražio pomoć od sestrinog svekra! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs