Dobio novi posao

Ne može da se izvuče iz dugova: Brat Kejt Midlton tražio pomoć od sestrinog svekra! (FOTO)

Džejm Midlton je otkrio koliko ga frustrira "titula" mlađeg brata vojvotkinje od Kembridža, jer je on puno više od toga. "Iako jesam brat vrlo važne osobe, na kraju dana ja sam samo Džejms."

Vip priča
Autor:
Ne može da se izvuče iz dugova: Brat Kejt Midlton tražio pomoć od sestrinog svekra! (FOTO)
Foto: Profimedia

U hotelu Glen Afrik Lodž, nedaleko od čuvenog Lok Nesa, radi jedno poznato lice koje ste sigurno primetili poslednji put na venčanju princa Harija i Megan Markl. Reč je o 31-godišnjem Džejmsu Midltonu, mlađem bratu vojvotkinje od Kembridža, koji se u Škotsku odselio na poziv Dejvida Metjuza, svekra njegove druge sestre, Pipe Midlton.

Čini se kako je za mladog Džejms ova godina bila itekako loša. Prvo je u februaru prekinuo dugogodišnju vezu sa Donom Er, a potom je propao njegov privatni biznis s personalizovanim kolačićima Bumf, koji je u poslednje tri godine imao gubitak od čak tri miliona funti.

U svojoj novoj ulozi Džejms Midlton se snašao odlično, a reči hvale za njega imaju i hotelski gosti, prezadovoljni njegovom uslugom. U jednom intervjuu mlađi brat Kejt Midlton priznao je kako je oduševljen životom na selu i da se preselio sa svoja četiri psa.

U punoj snazi nakon porođaja: Nakon 6 meseci odsustva Kejt Midlton oduševila u već viđenoj kombinaciji!

foto: Profimedia

Inače, reč je o luksuznom zdanju u kom noćenje košta oko 900 funti po osobi, ali nudi usluge ličnog vozača i prevoza do aerodroma. Osim ovog hotela, porodica Metjuz poseduje kompleks Iden-Rok na ostrvu Sent Barts. Reč je o jednom od najluksuznijih hotela na svetu, koji su posetili i Bijonse, Elton Džon, Bred Pit, kao i Leonardo Dikaprio, a u kom noćenje u najskupljem apartmanu košta neverovatnih 25 hiljada funti.

U istom intervjuu Džejms Midlton je otkrio koliko ga frustrira "titula" mlađeg brata vojvotkinje od Kembridža, jer je on puno više od toga. "Iako jesam brat vrlo važne osobe, na kraju dana ja sam samo Džejms." Navodno 31-godišnji mladić nije posebno simpatičan samoj kraljici Elizabeti II.

Ni sa Kejt Midlton nema šale: Zašto će 4 Francuza morati da joj isplate 100.000 evra!

foto: Profimedia

Džejms Midlton je svoj poslovni uzlet započeo nedugo nakon što je odustao od fakulteta u Edinburgu. Uz pozajmicu od ujaka Gerija Goldsmita, u iznosu od 11 hiljada funti, prvo je zamislio da prodaje pribor za izradu kolača preko firme svojih roditelja.

S tom idejom je doživeo neuspeh pa je otvorio još jednu firmu koja se bavila vinom i proizvodnjom kolača, ali je 2015. godine otkriveno da na računu ima tek 20 funti, a porodica mu je uskočila kako ne bi bankrotirao. Milionski dug navukao je i u poslednjoj firmi koja se bavila proizvodnjom personalizovanih kolačića.

Ovo dosad niste znali: Evo šta Megan Markl i Kejt Midlton nikako ne smeju da nose preko dana!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs