bile su fatalne

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

Da je Instagram već neko vreme u teškoj nostalgiji za 90-im godinama jasno je svakom ko svakodnevno "visi" na ovoj društvenoj mreži...

Vip priča
17:49h Autor:
Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)
Kejt Mos i Džoni Dep, Foto: Profimedia

Postovi se posvećuju razbarušenom stilu Vinone Rajder, "bad boy" spiki Džonija Depa, klincu Leonardu Di Kapriju koji je tada ludovao Njujorkom kao mladi i perspektivni glumac, mlađanoj Dru Barimur koja je većinu 90-ih provela po klubovima, prezgodnoj Liv Tajler i naravno kraljicama 90-ih godina - supermodelima.

20 godina od smrti: Novi detalji iz života modne legende! (FOTO)

Koliko je ta nostalgija jaka dokazuje i nedavno održana revija kuće Versaće kada su pistom prošetale Karla, Sindi, Naomi, Klaudija i Helena i u roku od sat vremena stvorile takvu pometnju na društvenim mrežama, ravnu onoj kakvu danas stvara Kim K. i cela svita sestara, rodbine i potomaka familije Kardašijan.

Jasno je da su ove devojke bile zvezde. Veće zvezde od dizajnera čije su revije nosile, ali i većine glumica i pevačica koje su u to vreme bile aktualne. Svi su želeli da budu u blizini supermodela. Partijati sa njima, očešati se o koju u prolazu u nekom pariškom restoranu, a imati jednu od njih za devojku je, pretpostavljamo, značilo biti najveći igrač na društvenoj sceni.

Kako to biva u svetu bogatih i slavnih lepotice su uglavnom padale na bogate rok zvezde i glumce sa kojima su redovno punile stranice tabloida, što im je samo dodatno povećavalo cenu angažmana i dalo na popularnosti.

Večna ljubav iz Jugoslavije kojoj smo se divili: Ono što su oni imali, malo ko će doživeti! (VIDEO)

Koji su parovi bili najpoznatiji?

KEJT MOS - DŽONI DEP

Miljenici Instagrama i kultni par 90-ih godina ostaće zauvek zapamćeni po žurkama, stilu i svađama koje su za rezultat imale uništene hotelske sobe. Upoznali su se u jednom njujorškom baru na koncertu i otad su postali nerazdvojni. Veza koja je bila puna uspona i padova, natopljena alkoholom i drogama potrajala je četiri godine, dok Džoni nije odlučio da je kraj. Mos je kasnije priznala da je nakon raskida plakala punih godinu dana i da je bila potpuno izgubljena.

Poslednji intervju Džordža Majkla: Tako sam se plašio da ću ga izgubiti, on je bio moj spasitelj! (FOTO, VIDEO)

STEFANI SIMUR - EKSEL ROUZ

Generacije su plakale na spot pesme "November Rain", a venčanica koju je Simor nosila u spotu bila je jedna od traženijih u američkim venčanim salonima. Ovo je bila klasična priča rok zvezde i modela, takođe potpomognuta opijatima svih vrsta. Na njihovim svađama i tučama tabloidi su zaradili pravo bogatstvo. Simor je pobegla od Rouza u naručje bogatog preduzetnika Pitera Branta sa kojim je i danas u braku.

Uz njene hitove smo plakali i igrali 90-ih: I pored teške bolesti ne prestaje da radi! (FOTO)

SINDI KRAFORD - RIČARD GIR

Објава коју дели Index Rouge (@indexrouge) дана

Sindi je nedavno priznala da njen brak sa Girom nije uspeo jer je bila premlada. Naime, manekenka je tada imala 25 godina, a Gir 42. Iako su bili miljenici Holivuda i jedan od najvrućih parova na crvenom tepihu, brak je okončan nakon četiri godine.

TV serija koja će nam otkriti sve detalje modne scene 90-tih: Kejt Mos je glavni lik! (FOTO)

HELENA KRISTENSEN - MAJKL HAČENS

Prezgodni pevač australijske grupe INXS i lepotica koja je očarala svet u spotu "Wicked Games" bili su zajedno četiri godine. Pre Helene, Majkl je bio u dugogodišnjoj vezi sa Kajli Minog koju je, po pisanju medija, obožavao. Helena je u to vreme bila na vrhuncu slave, baš kao i on. Bili su česti gosti glamuroznih žurki širom sveta i česta meta paparacija. Vezu je prekinuo Hačens na iznenađenje svoje porodice, pogotovo oca koji je rekao da je šokiran što ostavlja Helenu zbog britanske voditeljke Pole Jejts.

Životna priča najlepše žene dvadesetog veka: U detinjstvu brutalno ismevana zbog izgleda! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Kejt Mos