Ljubavna priča

Džoan Kolins i Entoni Njuli: Udavala se 5 puta, a ovo je bila njena najturbulentnija veza! (FOTO)

Britanska glumica Džoan Kolins (84) je diva koja je jednako poznata po svojim ulogama kao i po burnom ljubavnom životu...

Vip priča
19:12h Autor:
Džoan Kolins i Entoni Njuli: Udavala se 5 puta, a ovo je bila njena najturbulentnija veza!  (FOTO)
Entoni Njuli i Džoan Kolins, Foto: Profimedia

Udavala se pet puta, a jedan od najburnijih bio je njen drugi brak sa britanskim glumcem i muzičarem Entonijem Njulijem. U osam godina dobili su su dvoje dece, ćerku Taru i sina Sašu, koji često govore o detinjstvu sa slavnim roditeljima u Holivudu. O odnosu Džoan i Entonija ponovo je progovorio Saša.

"Moja majka je prvi put iz Londona došla u Holivud pedesetih i tada je zarobila srca zlatnih dečaka - Marlona Branda, Harija Belafontea i Vorena Bitija.

Legendarna Džoan Kolins (83): Ako jedete đubre od hrane, izgledaćete kao đubre!

foto: Profimedia

Drugi put je došla je šezdesetih sa tadašnjom najvećom zvezdom, Tonijem Njulijem, ali taj put došla je u ulozi supruge i majke. Bile su to uloge koje joj nisu baš prirodno pristajale, ali oko kojih se svejedno jako trudila", rekao je Saša. Entoni je bio harizmatičan i obožavan, i svi su hteli da se druže sa njim. Ali, samo je Džoan morala ići sa njim kući i videti da nije sve uvek samo smeh i zabava.

"Bio je povučen, hipohondar, bezobrazan. Ali, najgore od svega, bio joj je hronično neveran. Danas bi ga bez puno razmišljanja proglasili zavisnikom od seksa. Živio je za seks. Priznao je mojoj majci svoju opsednutost mladim devojkama, ali rekao je da će se promeniti i ona se udala za njega. Bili su "Brangelina" svog vremena. S njima su se jedino Elizabet Tejlor i Ričard Barton mogli uporediti", kaže sin slavnog para.

Upoznali su se u Londonu, iza pozornice jednog pozorišta na Vest Endu. Entoni je te večeri igrao u "Stop the World - I Want To Get Off", a Džoan je došla na predstavu sa glumcem Robertom Vagnerom. Očaran njenom lepotom, Entoni je predložio Vagneru da svi zajedno odu na večeru i već tamo uspeo da šarmira Džoan. Uskoro su bili nerazdvojni i preselili su se u Sjedinjene Američke države. Ali, brzo je postalo jasno da su potpuno drugačije osobe.

Sa svojih 80 godina: Džoan Kolins otkriva da je seks ključ uspešnog braka!

foto: Profimedia

"Ona je retko kada bila bolesna ili umorna. On je samo spavao i umišljao da je bolestan. Stalno je pokušavala da ga nagovori da izađu negde, ali on bi je uvek odbijao. Najviše je voleo da provodi vreme u garaži, gde je pevao i drogirao se, dok se majka često družila sa prijateljicama i gej prijateljima", kaže Saša. Živeli su u ogromnoj vili, ali retko kada su zapravo bili zajedno, a iako je ona žrtvovala svoju karijeru za brak i decu, on to nije cenio.

Legendarna glumica (85) u braku s 32 godine mlađim suprugom: Vežbajte, zdravo se hranite, uživajte u seksu! (FOTO)

foto: Profimedia

Naravno, Džoan mu je sve to zamerala, ali onda je on smislio suludi kompromis: predložio joj je da se posveti dizajnu enterijera. Mislio je da će to zadovoljiti njenu kreativnost, a opet će moći da bude kod kuće. Bila je jako uspešna u tome, ali nije bilo dovoljno, pogotovo zato što se Entoni nije mogao rešiti svoje opsednutosti sve mlađim devojkama - vrlo često i maloletnim.

Zato je odlučio da snimi svoj film sa tom tematikom. Napisao je scenario za svoj debitantski projekat "Can Heironymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe And Find True Happiness?", ali nijedna glumica nije htela da igra glavnu ulogu. Na kraju ju je preuzela Džoan, a i Saša i njegova sestra Tara imali su takođe uloge u tom filmu.

Ona je uspela da ukroti najvećeg zavodnika 20. veka: Ja sam se u njega zaljubila i želela da budem sa njim do kraja života! (FOTO)

foto: Profimedia

"Njegovim prijateljima jako se svideo film, Roman Polanski je poludeo za njim. Ali, kritičari su ga pokopali i tada je počeo da se još više drogira", kaže Saša.

Nakon toga brak je počeo da se raspada. Prošla je još godina, dok se nisu odlučili, konačno rastati.

Džoan se udavala još tri puta, poslednji put 2002. godine za Persija Gibsona, koji je od nje mlađi 32 godine.

Entoni se oženio još jednom, i to vrlo brzo, a sa Daret Rič je imao takođe ćerku i sina.

Preminuo je 1999. godine sa 67 godina od raka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs