Baš je briga

Legendarna glumica (85) u braku s 32 godine mlađim suprugom: Vežbajte, zdravo se hranite, uživajte u seksu! (FOTO)

Vežbe, zdrava ishrana i seks!

Vip priča
18:49h Autor:
Legendarna glumica (85) u braku s 32 godine mlađim suprugom: Vežbajte, zdravo se hranite, uživajte u seksu! (FOTO)
Džoan Kolins, Foto: Profimedia

Džoan Kolins jedna je od retkih preostalih holivudskih diva. Glumica, koja se proslavila ulogom zločeste Aleksis u seriji 'Dinastija', i u 85. godini pažnju pleni glamuroznim izgledom i osmehom koji ne skida s lica.

Navikli smo na uvek doteranu Džoan Kolins: U ovakvom izdanju je do sada nismo videli! (VIDEO)

foto: Profimedia

Glumica se razvodila četiri puta i tek je u petom braku pronašla sreću sa 32 godine mlađim suprugom Persijem Gibsonom. A razlika u godinama uopšte im ne predstavlja problem. Naime, par se često može videti u izlascima i odlascima na večere u Londonu gde uživaju u zajednički provedenim trenucima.

U jednom takvom proteklih su ih dana uhvatili fotografi, a Džoan je pozdravila s osmehom i pristojno, baš kako to prave dive rade.

Takođe, bez obzira na godine, Džoan i dalje izgleda fantastično, a u brojnim je intervjuima isticala da se estetskim zahvatima nikada nije podvrgnula. Jednom je probala botoks i nakon toga - više nikad. Ističe da su za njen mladolik izgled zaslužne vežbe, zdrava ishrana i seks.

Legendarna Džoan Kolins (83): Ako jedete đubre od hrane, izgledaćete kao đubre!

Džoan je filmsku karijeru započela 50-tih godina prošlog veka , a 80-ih je na vrhuncu karijere bila najplaćenija glumica.

Iza nje su brakovi sa Maksvelom Ridom koji ju je hteo prodati arapskom šeiku za 10 hiljada funti, Entoni Njuli bio je drugi muškarac za kog se udala, Ron Kas bio je treći, ali ljubav je pukla zbog njegove zavisnosti o heroinu i kokainu, dok je Šveđanin Piter Holm bio njen četvrti izbor.

Šokantna ispovest sina Džoan Kolins: Majka me nikad nije zagrlila!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs