Pogledajte

Uz njene hitove smo plakali i igrali 90-ih: I pored teške bolesti ne prestaje da radi! (FOTO)

Pevačice Toni Brekston (50) najviše se sećamo po hitu "Unbreak My Heart" iz 1996. godine, a neki su možda igrali i na "He Wasn't Man Enough" iz 2000. godine.

Vip priča
09:49h Autor:
Uz njene hitove smo plakali i igrali 90-ih: I pored teške bolesti ne prestaje da radi! (FOTO)
Toni Brekston, Foto: Profimedia

Iako kod nas više nije tako poznata, u Americi je još uvek veoma uspešna.

Toni je prvi album objavila 1993. godine, a on joj je doneo tri Gremi nagrade. Najveći hit "Unbreak My Heart", koji je posvetila svom dečku koji je poginuo, objavljen je 1996. na albumu "Secrets", za koji je osvojila dva Gremija.

Treći album "The Heat" došao je s pesmom "He Wasn't Man Enough", za koju je takođe osvojila Gremi, a objavila je još tri albuma 2002., 2005. i 2010. godine.

Sa dugogodišnjim saradnikom Bejbifejsom 2014. je objavila album "Love, Marriage & Divorce", za koji su takođe dobili Gremi.

Slavna pevačica se gorko kaje: Bolest mog sina je Božija kazna za greh! (FOTO)

Kroz svoju karijeru prodala je 67 miliona albuma i jedna je od najuspešnijih r'n'b pevačica, a imala je i porodični rijaliti šou, "Braxton Family Values".

Ljubitelji mode Toni se sećaju po njenim hrabrim kombinacijama, posebno po beloj haljini Ričarda Tajlera koju je nosila na dodeli Gremi nagrada 2001. godine.

Kim Kardašijan, Pamela Anderson, Alek Boldvin: Poznati koji pate od ozbiljnih bolesti!

foto: Profimedia

Brekston je imala problema sa zdravljem, prvenstveno s autoimunom bolesti lupus, od koje boluje i Lejdi Gaga.

Što se tiče ljubavnog života, bila je u braku s muzičarem Kerijem Levisom od 2001. do 2009. godine i sa njim ima dvoje dece, sinove Denima Kola i Dizela Kaja. Mlađi sin Dizel boluje od autizma i Toni je aktivna u organizacijama koje pomažu porodicama koje se suočavaju s tom bolesti.

Otkrivena istina o životu poznate pevačice: Vitni Hjuston je bila biseksualka! (VIDEO)

Објава коју дели Toni Braxton (@tonibraxton) дана

A obožavatelje Toni Brekston razveseliće vest da je u septembru ove godine objavila novi singl "Deadwood" koji najavljuje njen novi album "Sex & Cigarettes", koji će biti objavljen iduće godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs