Neverovatna priča

Slavna pevačica se gorko kaje: Bolest mog sina je Božija kazna za greh! (FOTO)

Toni je primetila da sa Dizelom nešto nije u redu kada je shvatila da on ne ostvaruje kontakt očima sa drugima dok mu se obraćaju i da se uglavnom igra sam
Vip priča
21:54h Autor:
Slavna pevačica se gorko kaje: Bolest mog sina je Božija kazna za greh! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih godina prošlog veka, Toni Brekston, izjavila je da spada u srećne roditelje jer je njen mlađi sin pobedio jedan od najkontroverznijih poremećaja današnjice, piše Story.rs.

Naime, trinaestogodišnji Dizel, sin pevačice, dobio je dijagnozu kad je imao tri godine, a ova zvezda je svojevremeno izjavila da je Dizel rođen sa autizmom jer je ona ranije abortirala, pa ju je Bog kaznio.

Ona je jednom prilikom otkrila da je, kada je zatrudnela s dečkom Kerijem Luisom, koristila lek protiv akni koji može da utiče na mozak i srce ploda ili da izazove deformitete lica. Toni je zbog toga odlučila da abortira, a nekoliko godina kasnije je njenom sinu Dizelu dijagnostikovan autizam.

"Znala sam da sam oduzela život... Verovala sam da je autizam mog sina Božija kazna", rekla je tada Toni.

Bog vam neće oprostiti samo ovo: Najveći greh današnjice!

A photo posted by Toni Braxton (@tonibraxton) on Mar 28, 2016 at 8:32am PDT

Međutim, Brekstonova je nedavno ponovo iznenadila javnost. Ona, naime, tvrdi da je Dizel uspeo da se izleči.

"Moj mlađi sin Dizel pati... ili bolje da kažem - patio je od autizma. Ja sam jedan od srećnih roditelja", rekla je ona i dodala:

"Rana dijagnoza sve menja! Naši životi su sada drugačiji. Posle 10 godina vrednog rada i lečenja, mogu da kažem da je Dizel jedno društveno dete i veoma, veoma smo srećni."

Ona je otkrila da je primetila da s Dizelom nešto nije u redu kada je shvatila da on ne ostvaruje kontakt očima sa drugima dok mu se obraćaju i da se uglavnom igra sam.

Svakodnevni gresi: 17 stvari koje Biblija zabranjuje, a hrišćani stalno rade!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs