Prirodna lepotica

Unuka Grejs Keli dostojna naslednica slavne bake: Svi su gledali samo Šarlotu! (FOTO)

Glamurozna večera u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu uspela je da okupi mnoštvo poznatih dama, a monaška princeza Šarlota Kaziragi iskoristila je svečani događaj za pojavljivanje u bajkovitom izdanju

Star look
22:58h Autor:
Unuka Grejs Keli dostojna naslednica slavne bake: Svi su gledali samo Šarlotu! (FOTO)
Foto: EPA / Mike Nelson

Tradicionalna gala večera održana u Muzeju moderne umjetnosti u Los Anđelesu i ove godine uspela je da okupi mnoštvo lepotica iz filmske i modne industrije.

Svečani događaj pod pokroviteljstvom modne kuće Guči, na kojem je posebna čast iskazana umetniku Marku Bredfordu i slavnom reditelju Džordžu Lukasu, nisu odlučile da propuste brojne poznate dame, poput jepe unuke holivudske dive Grejs Keli.

Sveštenik predodredio život Grejs Keli: Neočekivana poruka promenila sudbinu prelepe glumice! (FOTO)

foto: EPA / Mike Nelson

Ćerka princeze Karoline od Hanovera, koja je osma u liniji za nasleđivanje kraljevskog trona, uveličala je gala večeru pojavom u jedinstvenoj ombre haljini modne kuće Guči. Svečana kreacija, osim pastelnim bojama koje su stvarale ombre efekt, zanimljiv izgled može da zahvali mnoštvu cirkona koji su delovali poput blještavog nakita.

foto: EPA / Mike Nelson

Upečatljivu haljinu unuka holivudske dive stilizovala je decentnom ogrlicom, talasastom frizurom i gotovo neprimetnim mejk apom kojim je istakla prirodnu lepotu.

Najbajkovitije venčanje svih vremena: Ni 61 godinu kasnije mu nema ravnog! (FOTO, VIDEO)

Na gala večeri Šarlota Kaziragi se pojavila u društvu izabranika, francuskog producenta i sina glumice Karol Buke - Dimitrija Rasama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs