Nije planirala

Svi simptomi su prisutni: Rada Manojlović trudna?

Već nedelju dana oseća mučninu, umor, pojačan apetit, otkrila je drugarica poznate pevačice

Šuška se
Autor:
Svi simptomi su prisutni: Rada Manojlović trudna?
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Rada Manojlović sumnja da je trudna, saznaje Kurir. Paparaco Kurira zatekao je pevačicu u pola noći ispred zgrade u kojoj živi, i to kako se drži za stomak i zabrinutim tonom s nekim razgovara telefonom. Iako ju je menadžer čekao u kolima da je odveze na nastup, folk zvezda nije prekidala razgovor. Pretpostavljamo da je pričala s dečkom Harisom Berkovićem, jer mu je ponavljala da ga voli.

Međutim, bilo je jasno da je uplašena i sve vreme je mazila stomak, baš kao prava trudnica! Kad je završila razgovor, ušla je u automobil i otišla na nastup u jedan prestonički klub, gde je zabavljala publiku do ranih jutarnjih sati. Tim povodom raspitali smo se kod njenih drugarica, koje su nam otkrile da im se pevačica žalila da joj ciklus kasni već deset dana i da sumnja da je u drugom stanju.

Ronaldo po 4. put postao otac: Prelepa Heorhina na svet donela ćerku! (FOTO)

"Rada oseća promene koje ukazuju na drugo stanje, posebno jer joj ciklus kasni. Već nedelju dana oseća mučninu, umor, pojačan apetit... Pomislila je da se razbolela jer ima mnogo posla, pa je pila vitamine za imunitet. Međutim, to joj nije pomoglo, i dalje se oseća isto. Nekoliko puta nam je rekla: Čoveče, možda sam trudna, šta ću sad? Rekli smo joj da uradi test za utvrđivanje trudnoće kako bi bila sigurna, a ona nam je kazala da je već zakazala kod svog doktora pregled za sledeću nedelju. Ona i Haris nisu radili na detetu jer im to trenutno nije prioritet, ali možda im se omaklo, ko zna", kaže jedna pevačicina prijateljica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs