AFRIČKA TURNEJA

Melanija Tramp u ulozi u kakvoj je do sada nismo videli: Prva dama Amerike uživa u Africi! (FOTO)

Prva dama Sedinjenih Država Melanija Tramp nalazi se u poseti Africi, a uvek elegantna supruga Donalda Trampa privlači pažnju gde god da se pojavi

Vip priča
18:46h Autor:
Melanija Tramp u ulozi u kakvoj je do sada nismo videli: Prva dama Amerike uživa u Africi! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Lepa prva dama rođena u Sloveniji uživa u svakom trenutku svoje samostalne posete Africi gde je između ostalog zadobila simpatije hraneći male slonove s bočicom. Melanija je zatim otišla na kratki safari u Keniju, što je treća etapa njene samostalne afričke turneje.

Iz udobnih patika u vrtoglave potpetice: Melanija Tramp ne prestaje da nas oduševljava izgledom! (FOTO)

Opuštena i nasmejana bivša 48-godišnja manekenka posetila je Fondaciju Dejvisa Šeldrika za divlju faunu (DSWT), poznatu po pokretanju metode spašavanja slonića bez roditelja u Keniji.

Ponovila hrabar modni odabir: Melanija Tramp pokazala savšenu jesenju kombinaciju sa ravnim cipelama! (FOTO)

foto: Profimedia

Zatim je prva dama u terenskom automobilu krenula u divljinu nacionalnog parka Nairobija, a potom je posetila i grad.

Njena turneja uglavnom posvećena deci je kroz kampanju 'Be Best' počela u utorak 2. oktobra u Gani gde je posetila pedijatrijsku bolnicu, a zatim je otišla u Malavi.

U četvrtak je iz Bele kuće američki predsednik Donald Tramp na Tviteru pohvalio rad svoje supruge tokom te afričke turneje. Strani mediji pak komentarišu kako Melaniju do sada nismo nikad videli tako dobro raspoloženu te da ne skida osmeh s lica.

Radi se o prvoj samostalnoj međunarodnoj turneji Melanije Tramp koja će glamuroznoj prvoj dami omogućiti izgraditi sopstveni diplomatski put

Nakon Kenije, gospođa Tramp koja je uglavnom u drugom planu u odnosu na svog supruga, posetiće Egipat.

Melanija Tramp u vunenom kaputu od 4.000 dolara: Prva dama Amerike promašila godišnje doba! (FOTO)

foto: Profimedia

Potparol za javnost prve dame Amerike, Stefani Grišam rekla je da će afrička turneja prve dame biti 'diplomatskog i humanitarnog karaktera" i fokusirana na njenu kampanju #BeBest posvećenu deci.

Inače, zanimljivo je kako je Kenija, domovina oca bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, jedna od zemalja najviše naklonjenih Sjedinjenim Državama i Donaldu Trampu, pokazalo je nedavno istraživanje instituta "Pew Research".

Iz udobnih patika u vrtoglave potpetice: Melanija Tramp ne prestaje da nas oduševljava izgledom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs