DIVA

Nepoznati detalji iz života Tine Tarner: Razmišljala o samoubistvu ali onda joj je on ponudio deo sebe! (FOTO)

Poznata pevačica Tina Tarner otkrila je da je razmišljala o eutanaziji pre nego što je njen suprug ponudio da joj spasi život.

Vip priča
17:17h Autor:
Tina Tarner, Foto: Profimedia

Muzička legenda (78) otvorila je dušu i u svojoj novoj knjizi “Moja ljubavna priča” i otkrila kako joj je transplatacija bubrega spasila život. U knjizi je otkrila i da joj je “životni poklon”, odnoso bubreg donirao suprug Ervin Bah (62).

Pevačica je išla na dijalizu pre transplantacije, ali je otkrila da nije želela da živi uz pomoć mašine.

“To nije bila moja ideja života. Ali toksini u mom organizmu su počeli da me pobeđuju. Nisam mogla da jedem, preživljavala sam, ali nisam živela. Počela sam da razmišljam o smrti. Prihvatila sam da su moji bubrezi u tako lošem stanju. Nisam se plašila umiranja, ali bilo je pitanje kada ću”, preneo je Dejli Mejl odlomak iz njene knjige.

foto: Profimedia

Tada je Tina, koja živi u Švajcarskoj, navodi Metro, počela da razmišlja o eutanaziji i čak se potpisala kao član Egzita, organizacije koja pomaže pacijentima koji zbog bolesti i patnje žele da okončaju svoj život.

Međutim, njen suprug, za kojeg se udala 2013. godine ponudio joj je jedan od svojih bubrega.

Transplantacija je izvršena 7. aprila prošle godine, a Tina je još neko vreme provela u bolnici jer je njeno telo odbacivalo donirani organ.

U knjizi Tina još piše i kako se izborila sa moždanim udarom i kako izgleda i borba protiv raka creva.

Tina Tarner, davne 1978. godine razvela se od Ajka Tarnera. Sedam godina kasnije upoznala je Ervina. Skoro 27 godina su živeli zajedno pre nego što su se venčali pre pet godina.

Tina ima dvoje dece Rejmonda i Ronalda i usvojila je Ajkovu decu Mišel i Ajka Džuniora. Početkom godine Rejmond se ubio u svojoj 59 godini.

Tina Tarner se oprostila od sina: Sin poznate pevačice oduzeo sebi život u 59. godini života! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs