TRAGEDIJA

Tina Tarner se oprostila od sina: Sin poznate pevačice oduzeo sebi život u 59. godini života! (FOTO)

Slavna muzičarka Tina Tarner na svom Instagram profilu podelila je momenat kada je posula pepeo i bacila crvenu ružu u more, te se zauvek oprostila od svog sina Krejga.

Vip priča
Autor:
Tina Tarner se oprostila od sina: Sin poznate pevačice oduzeo sebi život u 59. godini života! (FOTO)
Tina Tarner, Foto: Profimedia

"Moj najtužniji trenutak u majčinstvu. U četvrtak, 19. jula, rekla sam poslednje zbogom sinu, Krejgu Rejmondu Tarneru, kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo na obali Kalifornije. Imao je 59 godina kada je tako tragično umro, ali on će uvek biti moja beba", napisala je pevačica pored fotografije.

A post shared by Tina Turner (@tinaturner) on

Legendarna pevačica Tina Tarner doživela je pravu porodičnu tragediju početkom jula meseca, kada je njen 59-godišnji sin izvršio samoubistvo. Iako se još uvek nisu pojavili zvanični podaci, pretpostavlja se da je izvršio tako što je sebi u glavu pucao iz pištolja.

Krejg Turner je najstariji sin pevačice i rođen je kada je Tina imala samo 18 godina. Kada se 1962. venčala sa Ajkom Tarnerom, pevačica je zajedno sa suprugom rešila da ga usvoji. Inače, Krejgov biološki otac se takođe bavio muzikom. Reč je o preminulom saksofonisti Rejmondu Hilu koji je svirao u bendu "Kings of Rhythm".

A post shared by ??IM ME U BE U (@senecamack) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs