pogledajte

Tina Tarner (78) oživela najteže trenutke iz mladosti: Život nije vredan življenja ako ostanem u ovoj situaciji! (FOTO)

U Londonu je sinoć premijerno prikazan mjuzikl "Tina: The Tina Turner Musical" čija radnja prati trnovit put do zvezda i težak život slavne američke pevačice. Vremešna Tina na premijeri se pojavila u elegantnom crnom odelu, s prozirnim rukavicama otvorenih prstiju i šljokičastim, srebrnim cipelama u špic

Vip priča
20:07h Autor:
Tina Tarner (78) oživela najteže trenutke iz mladosti: Život nije vredan življenja ako ostanem u ovoj situaciji! (FOTO)
Tina Tarner, Foto: Profimedia

'Rock'n'roll baka', Tina Turner i u 78. godini života izgleda sjajno. Pevačica koju život nije mazio, ali je uprkos svim nedaćama uspela da ostvari i zavidnu glumačku karijeru i inspiriše mnoge žene, sinoć se pojavila u londonskom pozorištu "Aldwych" kako bi još jednom iz perspektive gledaoca pogledala priču o svom životu.

Mjuzikl je protkan pričama o njenom životu, detinjstvu, životu u nasilnom braku s pokojnim Ikom Tarnerom do današnjeg života u Švajcarskoj, a velik deo je posvećen njenom solo muzičkom trijumfu.

Mini intervju: Naomi Kembel o detinjstvu, manekenstvu, gubitku prijatelja! (FOTO)

foto: Profimedia

Krajem prošle godine Tina je progovorila o braku iz pakla u kojem je živela 16 godina, za Tinu mučnih. Zlostavljao ju je psihički, ali i fizički pa je na licu i na telu često imala tragove njegovih ispada. Ostavila ga je tek kada je postalo toliko nepodnošljivo da se plašila za svoj život.

Nisi sama, nisi jedina: Ovo su slavne žene koje su preživele i pobedile porodično nasilje!

foto: Profimedia

'Od njega sam otišla bez ičega, morala sam da pronađem način kako da zaradim za sebe, porodicu, morala sam da počnem ispočetka. Bilo je ne samo teško, nego i opasno napustiti Ikea jer je bio nasilna osoba i u tom je trenutku konzumirao opijate. Bio je vrlo nesiguran. Ja tada nisam imala novca, ni mesto sam mogla da odem', opisala je svoju nezavidnu situaciju u kojoj se našla te 1978. godine.

Majka je nije želela, muževi je tukli: Jaka žena i nakon svih patnji! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

'Do toga je došlo nakon što sam jednog rekla: 'Dosta mi je, život nije vredan življenja ako mislim da ostanem u ovoj situaciji', nastavila je Tarner i dodala da je Ike zadržao sve što su imali i da joj je godinama govorio. 'Ako ideš, ideš kako si i došla'.

'Zgrabila sam svoju priliku, rekla sam sebi: izlaz je - kroz vrata. Iskrala sam se dok je spavao i odvezla se autom', rekla je tada.

Saznajte sa kojim jakim i inspirativnim ženama delite horoskopski znak: One su hrabre, strasne i uspešne! (FOTO)

foto: Profimedia

Vremešna Tina na premijeri se pojavila u elegantnom crnom odelu, s prozirnim rukavicama otvorenih prstiju i šljokičastim, srebrnim cipelama u špic. Lepo našminkano lice i uredna frizura sa šiškama pokazali su da Tina zna da se nosi s godinama i da nije izgubila 'ono nešto' zbog čega je godinama oduševljavala muškarce i žene širom sveta.

Tina je pre i nakon premijere s velikim osmehom na licu pozdravljala fanove , strpljivo se fotografisala sa domaćinima, ali višesatna aktivnost ipak je izmorila slavnu pevačicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs