pogledajte

Kraljica mode izljubila prvi red: O usiljenom poljupcu Dejvida i Viktorije priča se više nego o njenoj novoj kolekciji! (FOTO)

Kao i svaki put do sada, Viktorijinu reviju iz prvih redova u londonskoj slavnoj galeriji "Thaddeus Ropac" pažljivo su pratili suprug Dejvid Bekam, trojica sinova i sedmogodišnja ćerka Harper.

Šuška se
12:03h Autor:
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Porodica Bekam naviknuta je na uspehe. Viktorija Bekam na domaćem terenu slavila je deset godina svog dizajnerskog stvaralaštva. Predstavila je svoju kolekciju za proleće/leto 2019. pred najbližim i najprestižnijim gostima. Na kraju revije izljubila je svoju decu, a na kraju je podarila poljubac u obraz i svom poznatom suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@beckham75) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bitter Magazine (@bitter.tr) on

Viktorija je Dejvidu s kojim je ovog jula proslavila 19. godina braka dala 'mlak' poljubac u obraz, pa se mnogi pitaju da li su trzavice o kojima se pričalo ovoga leta uopšte iza njih.

Za svoju kolekciju dobila je sve pohvale, a mnogi se slažu da je Viktorija ovoga puta nadmašila sama sebe u bojama, dizajnu i lepršavim materijalima.

 

'Još uvek sam jako entuzijastična, uzbuđena i strastvena. Svaka sezona je drugačija. Gradnja posla je teška i non-stop učim, ali svaki put kad se probudim srećna sam što idem da radim', rekla je ponosna majka četvoro dece.

 

19-godišnji Bruklin, 15-godišnji Romeo i 13-godišnji Kruz uživali su u reviji, a tatinu ruku nije ispuštala malena princeza Harper koja se modno uskladila s poznatim fudbalerom.

 

Viktorija Bekam o krizi u braku: Shvatili smo da smo mnogo jači zajedno nego kao pojedinci! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs