pogledajte

Emotivna objava Novaka Đokovića: Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi! (FOTO)

Iako je on jedan od onih koji na svom profilu na društvenim mrežama ne deli detalje iz privatnog života, jedan od najboljih tenisera današnjice nije mogao, a da svojoj supruzi ne poruči i javno koliko mu je važna

Vip priča
Autor:
Emotivna objava Novaka Đokovića: Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi! (FOTO)
Novak i Jelena Đoković, Foto: Profimedia

Teniser Novak Đoković samo u posebnim prilikama objavljuje statuse koji su posvećeni njegovoj supruzi Jeleni ili deci: Stefanu i Tari, a danas je poseban dan - njegova ljubav još iz srednjoškolskih dana slavi rođendan.

Iza Novaka i Jelene je 12 godina ljubavi, od kojih su gotovo četiri u braku u kojem su postali i roditelji. Za sina Stefana, ćerku Taru i suprugu Jelenu, Novak često kaže da su njegovi anđeli, a u istom tonu je svojoj supruzi čestitao 32. rođendan.

- Zahvaljujući tehnologiji i danas, na ovako bitan dan, uspevam da budem deo porodičnog slavlja. I uvek mi je čudno da putem društvenih mreža čestitam rođendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto danas mi ide.

- Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što je, sve ono što će biti i što želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, predizetnik, filantrop, učitelj, vođa... toliko mnogo uloga, a uvek u svemu - ljubav. Ponosan sam i zahvalan što si samnom. Što se svake godine podmlađujemo i rastemo. Volim te! - napisao je u emotivnoj objavi uz njihovu fotografiju.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Romantična čestitka na društvenim mrežama stiže dve godine nakon što se naveliko govorilo o velikoj bračnoj krizi. Nju je kratko i indirektno komentarisao i Novak Đoković, ali nikada nije progovorio o detaljima, baš kao ni Jelena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs