kakva majka - takva ćerka

Ceo svet je bio protiv njihove ljubavi, osim nje: Upoznajte ćerku Brižit Makron! (FOTO)

Osim što je prvoj dami desna ruka, najmlađa ćerka brani majku u svakoj situaciji. Najglasnija je bila kada je javnost komentarisala 24 godine razlike između njene majke i očuha. Sigurna da je u pitanju prava ljubav, Tifain se ne obazire na negativna mišljenja, jer se divi svojoj majci Brižit.

Vip priča
Autor:
Ceo svet je bio protiv njihove ljubavi, osim nje: Upoznajte ćerku Brižit Makron! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tifen Auzier, (34) najmlađa ćerka francuske prve dame Brižit Makron, pravnica je i jedna od glasnijih zagovornica politike svog očuha, koji je šest godina stariji od nje. Iako je njena majka upravo zbog Emanuela Makrona napustila njenog oca, čini se da joj deca to nisu zamerila.

'Ne želim uopšte da pridajem važnost ljubomornim ispadima ljudi, ali zaista mi je neverovatno to da se u Francuskoj u 21. veku raspravlja o ovakvim stvarima. Ovako nešto ne bi bilo ništa čudno da je muškarac stariji, zato mislim da ovo uopšte nije primereno', izjavila je Tifen nakon što je njena majka postala prva dama.

Pobednička kombinacija Brižit Makron: Ovako su navijali francuski predsednik i prva dama! (FOTO)

foto: Profimedia

Osim što joj daje podršku u svemu, majci na koju neverovatno liči, kopira i u modnom stilu.

Zgodna Tifen verna je jednostavnim krojevima, a kao i majka ne skida se iz uskih farmerica.

Žene čelnika NATO-a na zajedničkoj večeri: Melanija romantična i moderna, Brižit Makron strogo poslovna! (FOTO)

foto: Profimedia

'Manje je više', je moto kojem je verna. Kada se ljubav Brižit i predsednika Francuske našla na meti kritika, njena ćerka je bila vrlo sigurna da je u pitanju oduvek bila prava ljubav. Predsednik Francuske i njegova supruga Brižit izazvali su skandal kad su se zaljubili: njemu je bilo 16 godina, a njoj 40 i bila mu je profesorka, ali je njihova veza bila jača od društvenih predrasuda.

'Ako bih morala da opišem kako izgleda moja vizija prave ljubavi onda bi to bili Emanuel i mama. Kada su zajedno, za njih ništa drugo ne postoji', rekla je Tifain Auzir koja sa svojim partnerom, gastroenterologom Antoineom Šoteauom ima dvoje dece - trogodišnju Elizu i 18-mesečnog Aureliusa.

Posetila Putina: Brižit Makron pokazala noge i pohvalila se zanimljivim modnim detaljem! (FOTO)

foto: Profimedia

Nedavno se Tifen pojavila na svečani prijem francuske fudbalske reprezentacije koja je osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Obukla je crveni kombinezon s hrabrim dekolteom, dok je njena sestra Lorens (41) bila decentna u tamnoplavom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs