pogledajte

Posetila Putina: Brižit Makron pokazala noge i pohvalila se zanimljivim modnim detaljem! (FOTO)

Predsednik Emanuel Makron i prva dama Francuske Brižit Makron stigli su u prvu zvaničnu posetu Rusiji, a u ulozi domaćina dočekao ih je predsednik Vladimir Putin

Vip priča
Autor:
Posetila Putina: Brižit Makron pokazala noge i pohvalila se zanimljivim modnim detaljem! (FOTO)
Foto: Profimedia

Francuski predsednik Emanuel Makron boravi u četvrtak i petak u svojoj prvoj zvaničnoj posetu Rusiji, u nadi da će pronaći zajednički jezik s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kada je reč o osetljivim pitanjima poput iranskog nuklearnog programa i Sirije.

foto: Profimedia

Susret predsedničkog para Makron i Vladimira Putina dogodio se u veličanstvenoj Konstantinovoj palati, letnjoj rezidenciji Petra Velikog dvadesetak kilometara udaljenoj od Sankt Peterburga. Taj ogromni dvorac koji gleda na more bio je domaćin sastanka na vrhu skupine G20 2013. godine. S obzirom na novac koji je uložen u raskošnu obnovu, zdanje zovu i "Putinovom palatom."

Proleće je za gole noge: Brižit Makron (65) u kratkoj haljini i visokim potpeticama! (FOTO)

A post shared by Ben Clowes (@benstercameraman) on

Dolazak u Rusiju francuska prva dama Brižit Makron označila je kombinacijom koja preterano ne odskače od njenog prepoznatljivog stila odevanja. Minijaturnu crnu haljinu A-kroja nosila je uz bezvremenski baloner u standardnoj bež boji dok se po pitanju obuće odlučila za lakirani par cipela u špic sa stileto potpeticom, istaknutom zlatnim detaljima.

foto: Profimedia

Da je jedna od najvećih pobornica nošenja komada s potpisom Luj Vitona u svetu prvih dama, ovaj je put dokazala odabirom efektne torbe "tote" naziva "City Steamer MM."

Modni fetiš Brižit Makron: Prva dama Francuske ne može da odoli ovim komadima! (FOTO)

Brižit Makron (64) razbija predrasude: Omiljene ženske farmerice na prvoj dami Francuske! (FOTO)

1 / 6 Foto: Profimedia

"Uvek sam puno truda ulagala u svoj izgled - pitajte samo moju decu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali ja ne mogu drugačije", nedavno je izjavila Brižit u intervjuu za francusko izdanje magazina "Elle".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs